Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Adéla Ježková ČTK
5. listopadu 2022 13:02
Čas čtení 0:36

Vlak na Plzeňsku srazil člověka, provoz mezi Chlumčany a Dobřany stojí

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Vlak na Plzeňsku srazil člověka, provoz mezi Chlumčany a Dobřany stojí
Zdroj: Wikimedia Commons/Aktron/Volně k užití

Během soboty je to v Plzeňském kraji už druhá nehoda, během které vlak srazil člověka.

Osobní vlak srazil v sobotu dopoledne na železniční trati mezi Dobřany a Chlumčany na jižním Plzeňsku člověka, který se pohyboval v kolejišti. Železniční doprava mezi stanicemi od 10:20 hodin stojí, náhradní přepravu cestujících z vlaků zajišťují autobusy, informují na svém webu České dráhy. Omezení se týká cestujících z rychlíků i osobních vlaků (včetně R 763, R 765 a R 770) a skončit by mělo dle aktuálních odhadů ve 14 hodin.

Mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová pro ČTK uvedla, že na místo vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému. Další podrobnosti o nehodě zatím mluvčí policie ani záchranné služby neuvedli.

Dnes (v sobotu) je to v Plzeňském kraji už druhá nehoda, během které vlak srazil člověka. Ráno srazil vlak v Plzni za ulicí Na Sklárně muže. Vážně poraněného, ale spontánně dýchajícího muže, narozeného v roce 1988, převezli záchranáři při vědomí na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň, uvedl ráno Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Domů
Sdílet
Diskuse