Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer TASR
5. listopadu 2022 17:37
Čas čtení 0:45

Havárie vrtulníku na jihu Itálie si vyžádala sedm obětí včetně 13leté dívky

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Havárie vrtulníku na jihu Itálie si vyžádala sedm obětí včetně 13leté dívky
Zdroj: Unsplash/Victor B./volně k užití (ilustrační foto)

V době nehody bylo v oblasti špatné počasí.

Sedm osob zahynulo v sobotu při havárii vrtulníku na jihu Itálie. Mezi oběťmi jsou také čtyři slovinští turisté. Vrtulník se ztratil z radarů v oblasti Castelpagano di Apricena v italském regionu Apulie, napsal italský deník Corriere della Sera. O nehodě informuje i TASR.

Mezi oběťmi je i čtyřčlenná rodina ze Slovinska včetně 13leté dívky. Na palubě se kromě rodiny nacházel také lékař a dva piloti. Momentálně není známo, co způsobilo tragédii, ale v době nehody bylo v oblasti špatné počasí.

Vrtulník byl nezvěstný už od rána. Zprávu o objevení helikoptéry potvrdil viceprezident regionu Raffaele Piemontese. Upřímnou soustrast už stihl vyjádřit i bývalý starosta Benátek Luigi Brugnaro: „S hlubokým zármutkem jsem se dozvěděl o tragické nehodě helikoptéry, která stála život sedm lidí včetně lékaře Maurizia De Girolama, který tragicky zahynul při plnění profesionálního úkolu. Vyjadřuji upřímnou soustrast svým jménem a jménem celé Itálie.“

Domů
Sdílet
Diskuse