Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
9. listopadu 2022 13:24
Čas čtení 0:34

Po Kentucky se prohání hřebci v Air Jordanech. Marcus Floyd totiž vyrábí sneakers pro koně

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Produkty, jež Floyd vytvořil pro svůj projekt, vypadají jako miniaturní verze tenisek, které často vídáme na ulici, ale i na nohou celebrit.

Marcus Floyd, který se označuje za „sneakerheada“ a sám vyrábí boty na zakázku pro své klienty, posunul svou práci na nový level. Nedávno ho oslovila Rada pro cestovní ruch v jeho rodném městě Lexington v Kentucky, aby vytvořil jedinečné boty. Pro koně. Informoval o tom server People.

Nápad se rozrostl v projekt nazvaný Horse Kicks, v jehož rámci Floyd vytvořil tenisky na míru pro hřebce. Ty vypadají jako boty Nike, Adidas či New Balance, které nosí mnoho lidských sportovců. 

Horse KicksHorse KicksHorse Kicks
Zobrazit galerii
(3)

„Příliš dlouho byli tito multimilionáři [koně] vybavováni tradičními, zaběhlými podkovami,“ uvedlo turistické sdružení Visit Lex na svých webových stránkách propagujících projekt. „Horse Kicks jsou tu od toho, aby to změnily, aby nabídly koním všech plemen a disciplín podkovy, které si zaslouží,“ pokračuje Visit Lex. Konečné produkty, jež Floyd vytvořil pro svůj projekt, vypadají jako miniaturní verze tenisek, které často vídáme na ulici, ale i na nohou celebrit. 

Domů
Sdílet
Diskuse