Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
10. listopadu 2022 15:15
Čas čtení 0:49

Video: Muž v Praze obtěžoval mladou cestující v metru, policie po něm pátrá

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Video: Muž v Praze obtěžoval mladou cestující v metru, policie po něm pátrá
Zdroj: Policie ČR

Policie pátrá po pachateli, je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví.

Pražští kriminalisté pátrali po muži, který v pondělí 31. října během jízdy v metru obtěžoval mladou cestující. Proti její vůli ji osahával na hýždích, chytil ji za ruku a zval ji na drink. Obtěžovaná žena celý incident nahlásila Policii ČR. Té se podařilo podezřelého identifikovat, nyní bude předvolán k výslechu.

10. listopadu 2022 13:41 Čas čtení 1:03 Tálibán zakázal ženám vstup do zábavních parků v Kábulu. Místa teď zejí prázdnotou a bojí se krachu Tálibán zakázal ženám vstup do zábavních parků v Kábulu. Místa teď zejí prázdnotou a bojí se krachu

„Zážitek, na který se jen tak nezapomíná, zažila jedna z cestujících při jízdě metrem v pondělí 31. října na trase linky B ze Stodůlek na Zličín. Během jízdy si k ní na sedačku sedl neznámý muž, který ji bez okolků začal rukou osahávat na těle. Přes hýždě, pas a vnitřní stranu stehna ji následně chytil za ruku, aby si nemohla odsednout, a pozval ji na drink s tím, že by mohla být legrace,“ popsal incident policejní mluvčí Jan Rybanský.

Jakmile metro dojelo do cílové stanice, žena i muž vystoupili. Oběť okamžitě šla na policejní služebnu, kde incident nahlásila, a podezřelý muž se posadil, počkal na další metro a odjel směrem do centra. 

pátrání
Zdroj: Policie ČR

„Případ je v tuto chvíli prověřován pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, přičemž policisté potřebují vyslechnout muže, který je zachycen na kamerovém záznamu,“ dodal Rybanský. 

Aktualizace 22:26 – Policie díky medializaci případu získala informace, na jejichž základě muže ztotožnila. Nyní bude předvolán a k věci vyslechnut. 
Domů
Sdílet
Diskuse