Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
16. listopadu 2022 13:32
Čas čtení 1:21

Zeptali jsme se všech řetězců, jakou budou mít otvírací dobu 17. listopadu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Zeptali jsme se všech řetězců, jakou budou mít otvírací dobu 17. listopadu
Zdroj: Pxfuel/na voľné použitie

17. listopadu je státní svátek, zákon ale prodej v tento den nijak neupravuje.

17. listopadu je státní svátek, Česko si připomíná Den boje za svobodu a demokracii a také Mezinárodní den studentstva. Jak to bude během dne s otvírací dobou obchodů? Zjistili jsme to pro tebe přímo od jednotlivých řetězců.

Jednotlivé obchody přehledně:

Penny Market:„Ve čtvrtek 17. listopadu budou mít všechny naše prodejny běžnou otvírací dobu, to znamená od sedmi do dvaceti, respektive jednadvaceti hodin,“ uvedl pro Refresher tiskový mluvčí Tomáš Kubík.

Albert: „Naše prodejny zůstanou otevřené v obvyklých otvíracích hodinách. Zákazníci budou moci nakoupit tak, jak jsou zvyklí, například za využití výhod věrnostního programu Můj Albert,“ odpověděl PR tým řetězce.

Billa: „Během blížícího se státního svátku 17. listopadu zůstanou všechny prodejny BILLA otevřené. Fungovat budou podle své běžné otvírací doby. Na Den boje za svobodu a demokracii k nám mohou zákazníci zavítat jak k velkému nákupu, tak se mohou zastavit i pro něco malého. Ve své oblíbené prodejně BILLA budou moci nakoupit podle potřeby tak, jak jsou zvyklí,“ uvedla Dana Bratánková, manažerka korporátní komunikace a tisková mluvčí BILLA ČR. Otevřené zůstanou i prodejny na Letišti Václava Havla a na hlavním vlakovém nádraží v Praze a v Brně.

Globus: „Všechny naše pobočky budou v tento den otevřené dle běžné otvírací doby,“ potvrdila mluvčí hypermarketů Globus Aneta Turnovská.

Makro: „Otvírací doba během 17. listopadu bude bez omezení,“ uvedl senior manager prodejen Martin Čivrný. Na Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studenstva tak bude na pobočkách otevřeno tradičně od osmi do jednadvaceti hodin. Velkoobchodní středisko v Karlových Varech pak otevírá už v šest hodin ráno. Do 18:00 bude dostupná služba Klikni & vyzvedni. Call centrum bude dostupné v čase 7:00–20:00, zákaznická linka pak v době 8:00–18:00.

3. května 2024 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Coop: Zcela bez omezení zůstanou otvírací doby i prodejen Coop, mezi které patří kromě stejnojmenných obchodů také JEDNOTA, TERNO, TUTY, TIP A DISKONT. Refresheru to potvrdil Lukáš Němčík. 

Další řetězce: Podle oficiálních facebookových stránek budou mít bez omezení otevřeno také prodejny Lidl, kde tak bez problémů nakoupíš od sedmi/osmi do jednadvaceti hodin. Otevřené bude i Tesco. Omezit standardní otvírací dobu se nechystá ani Kaufland.

Domů
Sdílet
Diskuse