Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
17. listopadu 2022 8:51
Čas čtení 0:38

Kam na oslavy 17. listopadu? Podívej se na interaktivní mapu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Kam na oslavy 17. listopadu? Podívej se na interaktivní mapu
Zdroj: se svolením Karla Bucháčka

Výročí 17. listopadu se nepřipomíná pouze v Praze, ale také v dalších českých městech. Podívej se, na jakou akci můžeš vyrazit ve svém městě.

Česko si dnes připomíná Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. Nejen v Praze, ale také v dalších městech se uskuteční pietní akce, happeningy nebo demonstrace. Díky interaktivní mapě na webu Festival svobody můžeš zjistit, jaké akce k připomenutí 17. listopadu se konají ve tvém městě. 

17. listopadu 2023 8:00 Čas čtení 0:21 Kvíz: Kdo bys byl*a 17. listopadu 1989? Kvíz: Kdo bys byl*a 17. listopadu 1989?

Pravděpodobně nejvíce akcí se již tradičně bude konat v Praze. Centrem oslav bude Národní třída, na Václavském náměstí se uskuteční Koncert pro budoucnost a ve tři hodiny odpoledne bude z Albertova vycházet Pochod za demokracii.

V Brně můžeš zavítat na Brněnský sedmnáctý, vernisáž výstavy Máničky z Veselí nebo diskusi Podívat se Ukrajině do očí. Liberec zavzpomíná na 17. listopad komponovaným programem Děti a mládež za okupace, Tábor zase Tichou vzpomínkou na 17. listopad 1939 a 1989 a v Plzni se bude konat Koncert k výročí 17. listopadu.

Sedmnáctý listopad si připomíná mnoho měst Česka, tak klikej na mapu a vybírej, kam přijdeš zavzpomínat či uctít památku i ty.

Domů
Sdílet
Diskuse