Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
21. listopadu 2022 19:15
Čas čtení 0:42

Zemřela zpěvačka Markéta Vojtěchová Ambrožová

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Zemřela zpěvačka Markéta Vojtěchová Ambrožová
Zdroj: Unsplash/David Monje/volně k použití

Markéta Vojtěchová Ambrožová zemřela ve věku 65 let. Příčinou byl infarkt.

Pražská hudební scéna přišla o další talent. Ve věku 65 let náhle zemřela zpěvačka Markéta Vojtěchová Ambrožová, kterou mnozí znají především z kapel Jasná Páka a Hudba Praha. Vojtěchová Ambrožová zemřela jen 19 dní poté, co vyhasl život jejího bývalého manžela a kolegy Michala Ambrože, informují TN.cz a Blesk.

21. listopadu 2022 18:04 Čas čtení 1:26 Vrabel vyhrožoval Fialovi a dalším politikům. Incidentem se zabývá policie Vrabel vyhrožoval Fialovi a dalším politikům. Incidentem se zabývá policie

O smrti Vojtěchové Ambrožové informoval na sociálních sítích její přítel Stanislav Penc. „Z tohoto světa odešla Markéta Vojtěchová Ambrožová, spoluzakladatelka a zpěvačka skupiny Jasná Páka. Bylo jí 65 let. Čest její památce...“ napsal. 

Podle diskutujících pod příspěvkem byl příčinou zpěvaččiny smrti infarkt. „Infarkt při odchodu ze železářství, mí známí jí 20 minut masírovali srdce do příjezdu sanitky, ale byl to zadní infarkt, beznadějné,“ napsal jeden z komentujících. 

Vojtěchová Ambrožová zemřela jen 19 dní po smrti svého bývalého manžela a kolegy Michala Ambrože. Právě s ním působila v kapelách Jasná Páka či Hudba Praha. „Já jsem úplně v šoku. Je mi to hrozně líto. Nejvíce je mi líto její dcery Madlenky, protože teď přišla o dva rodiče. Je to prostě tragédie, chce se mi plakat,“ uvedla její bývalá kolegyně Jamajka Koblicová.

Domů
Sdílet
Diskuse