Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
1. prosince 2022 15:22
Čas čtení 0:33

Senátorku Janu Zwyrtek Hamplovou odvezla záchranka, píše Deník N

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Podle informací serveru Deník N odvezla senátorku záchranná služba přímo z jednání horní komory.

Senátorku Janu Zwyrtek Hamplovou podle informací Deníku N odvezla záchranná služba přímo z jednání horní komory. Server se odvolává na zdroje ze záchranné služby i samotného Senátu. Šestapadesátiletá senátorka Hamplová za Kroměříž vystřídala Šárku Jelínkovou.

Podle Deníku N potvrdila mluvčí záchranné služby Jana Poštová, že záchranáři zasahovali u šestapadesátileté ženy. Měla mít poruchu vědomí. Během převozu do nemocnice byla podle vyjádření Poštové už při vědomí a mimo ohrožení života.

Jana Hamplová
Zdroj: Senát České republiky

Informaci prý nepřímo potvrdil i Zbyněk Linhart, předseda pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí. Uvedl, že jedné senátorce se udělalo nevolno. Řekl také, že v době příjezdu záchranné služby byla již při vědomí, ale dále situaci nekomentoval.

Jana Zwyrtek Hamplová v minulosti působila jako poslankyně, starostka města Mohelnice a ještě předtím jako jeho zastupitelka. Během pandemie nemoci COVID-19 kritizovala vládní opatření. Server Manipulátoři její analýzu označil za nesmyslnou.

Zpět
Sdílet
Diskuse