Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Ilona Hobzová
6. prosince 2022 15:04
Čas čtení 1:08

Světový cirkus Cirque du Soleil míří do Prahy. Chaotické „hmyzí“ představení už nadchlo miliony diváků

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Světový cirkus Cirque du Soleil míří do Prahy. Chaotické „hmyzí“ představení už nadchlo miliony diváků
Zdroj: Cirque du Soleil/propagační materiál

Na akrobatická představení se můžeš těšit v květnu 2023.

Do České republiky znovu zavítá nejznámější současný cirkus Cirque du Soleil. Do pražské O2 arény přijede v květnu příštího roku s vysoce energickým a akrobatickým představením OVO, které zde zopakuje celkem sedmkrát. Předprodej na představení začíná 9. prosince. 

Chaotické a rozkošné představení je na scéně už třináct let

„OVO je barevným vpádem do nového dne v životě hmyzu; nepřetržitá změť energie a pohybu. Prostřednictvím strhující akrobacie, která zdůrazňuje jedinečné osobnosti a schopnosti vybraných druhů hmyzu, zkoumá OVO krásu biodiverzity v celé její kontrastnosti a živosti,“ stojí v pozvánce na představení. 

V OVO se můžeš těšit na mohutné cvrčky, kteří se odrážejí od trampolín, nebo hypnotického pavouka, který se kroutí ve své síti. Jde o představení zábavné a chaotické, ale zároveň rozkošné a živelné. Tvoří ho sto lidí ze dvaceti pěti různých zemí. Na scéně je OVO, portugalsky vejce, už od roku 2009 a nadchlo více než sedm milionů lidí ve 155 městech 26 různých zemí.

V O2 aréně můžeš OVO zhlédnout sedmkrát, a to od 3. do 7. 5. 2023. Od úterý jsou vstupenky na OVO k dispozici online výhradně pro členy Club Cirque. Obecný předprodej začíná v pátek 9. prosince na oficiálních stránkách nebo prostřednictvím sítí Ticketmaster a Ticketportal. Vstupenky seženeš od 1290 korun a výše. 

19. dubna 2024 13:00 Čas čtení 2:27 Co nevynechat na fashion weeku? Zeptali jsme se nadějných mladých tvůrců a tvůrkyň Co nevynechat na fashion weeku? Zeptali jsme se nadějných mladých tvůrců a tvůrkyň

Cirque du Soleil nově definovalo, jak svět vnímá cirkus. Tato kanadská organizace se sídlem v Montrealu (Qc) se stala globálním lídrem v oblasti živé zábavy díky vytváření prvotřídních strhujících a ikonických zážitků na 6 kontinentech. Cirque du Soleil navazuje kontakt s diváky tím, že je opravdový, lidský a otevřený. Společnost spolupracuje s umělci ze 64 zemí a uvádí jejich kreativitu v život na jevištích po celém světě. Pomocí umění se snaží pozitivně ovlivňovat lidi, komunity a planetu pomocí kreativity a umění.

Cirque du SoleilCirque du SoleilCirque du SoleilCirque du Soleil
Zobrazit galerii
(15)
Domů
Sdílet
Diskuse