Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová
9. prosince 2022 v 13:23
Čas čtení 0:36

Policie v Praze hledá pěkně drzé zloděje skútrů za milion. Poznáš je z kamerových záznamů?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie v Praze hledá pěkně drzé zloděje skútrů za milion. Poznáš je z kamerových záznamů?
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Pokud tvůj známý z ničeho nic prodává skútr nebo tě tahá v prosinci na vodu, zbystři. Možná by tě mohlo zajímat toto video.

Policisté pátrají po dvou zlodějích, kteří v obci Větrušice u Prahy ukradli vodní skútry. Krádež se odehrála koncem listopadu, konkrétně 25. listopadu mezi 9. a 15. hodinou. Informovala o tom na webu policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Zatím neznámí pachatelé přestříhali oplocení pozemku a drze na něj vjeli autem. Za to následně upevnili návěs s vodními skútry a z místa odjeli s návěsem i drahým nákladem. Škoda na poškozeném oplocení a odcizených skútrech tak činí zhruba jeden milion korun.

Zloděje zachytily kamery poblíž benzínové čerpací stanice v obci Měšice. Policie tento záznam zveřejnila na YouTube.

„Touto cestou bychom chtěli požádat všechny, kteří by muže na kamerách poznali nebo si všimli v uvedené době vozidla, které se pohybovalo na silnici se zapřaženými vodními skútry, nebo například zaznamenali, že se uvedené skútry snaží někdo prodat, aby se policistům ozvali na linku 158 nebo přímo kriminalistům z Prahy-východ na tel. číslo 735 785 864,“ doplnila mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse