Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
11. prosince 2022 v 7:18
Čas čtení 0:58

V UFC stále neporažen! Hvězdný Paddy Pimblett slaví důležitou výhru po kontroverzním rozhodnutí na body

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
V UFC stále neporažen! Hvězdný Paddy Pimblett slaví důležitou výhru po kontroverzním rozhodnutí na body
Zdroj: Getty Images/Sean M. Haffey

Paddy Pimblett zvítězil na body, někteří však rozhodnutí zpochybňují. To ale vítěz jasně odmítá.

Britský bojovník Paddy Pimblett má za sebou další důležitou výhru. V noci ze soboty na neděli se představil na turnaji UFC 282 v Las Vegas, kde potvrdil formu a připsal si již čtvrté vítězství na půdě největší světové MMA organizace. Pro Pimbletta se jednalo o první zápas na PPV turnaji. Sérii výher se mu pokusil překazit Jared „Flash“ Gordon, s nímž Pimblett po třech kolech zvítězil jednohlasně na body.

27. září 2022 v 6:00 Čas čtení 8:31 Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka

Jak uvádí portál MMA Fighting, rozhodnutí bodových rozhodčí však vyvolalo kontroverzi, podle řad fanoušků měl totiž zvítězit právě Gordon. S tím ovšem vítěz nesouhlasí. Pimblett zvítězil u všech bodových rozhodčí poměrem 29:28, podle něj se však nejednalo o vůbec těsný zápas a jeho vítězství bylo zasloužené

„Nebylo to těsné, vyhrál jsem první dvě kola a pak proplul tím třetím. Věděl jsem, že jsem první dvě kola s přehledem vyhrál,“ řekl Pimblett po výhře. Gordon po vyhlášení výsledku ihned odešel. Na jeho stranu se přidali i někteří bojovníci, kteří rovněž nesouhlasili s výsledkem, píše portál Bloody Elbow.

paddy pimblett
Zdroj: Getty Images/Sean M. Haffey

Před zápasem se mezi bojovníky rozhořel trashtalk a zejména Pimblett pro ostré slovo nešel daleko. Po boji si však prokázali vzájemný respekt. „Jsi opravdu tvrdej, dokážeš přijmout úder a ustát ho jako nic,“ řekl Pimblett svému soupeři.

Paddy Pimblett ve všech předchozích zápasech v UFC zvítězil před limitem, dva ze soupeřů ukončil hned v prvním kole. Svým vystupováním, charismatem a atraktivním bojovým stylem si na poli bojových sportů velmi rychle vydobyl slávu a stal se jedním z nejsledovanějších bojovníků současnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse