Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
31. prosince 2022 10:36
Čas čtení 1:25

Policie stále pátrá po ženě a jejím tříletém synovi, na pomoc přiletěl i vrtulník (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie stále pátrá po ženě a jejím tříletém synovi, na pomoc přiletěl i vrtulník (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

Žena měří 165 až 170 centimetrů. Má hubenou sportovní postavu, delší hnědé a rovné vlasy a šedé oči. Její syn má světlé vlasy a kulatý obličej.

Aktualizováno 1. ledna 14:20 –⁠ Policisté v sobotu vyhlásili pátrání po čtyřicetileté Janě Kovářové a jejím 3letém synovi Adamu Czudkovi z Prahy, kteří byli naposledy viděni 27. prosince v penzionu U Sochorů v Peci pod Sněžkou, kde byli ubytovaní. Celonoční pátrání nebylo úspěšné a policisté pokračují v pátrání i v neděli. Kromě horské služby se do pátrání zapojil také vrtulník.

Článek jsme aktualizovali o vyjádření Horské služby ČR a další informace Policie ČR.

„Ve včerejších odpoledních hodinách na obvodním oddělení v Libčicích oznámil muž, že pohřešuje svou 40letou partnerku a společného 3letého syna. Tamní policisté zjistili, že měla odjet osobním vozidlem do Pece pod Sněžkou. Shodou okolností ve včerejších podvečerních hodinách zavolala na obvodní oddělení Pec pod Sněžkou majitelka jednoho z penzionů, že se u ní 25. 12. ubytovala žena s malým dítětem, která měla ten den v dopoledních hodinách ukončit pobyt. Žena, kterou naposledy viděla v úterý 27. 12. dopoledne, je však nekontaktní, pokoj je uzamčen a její vozidlo stojí před penzionem,“sdělila veškeré detaily policejní mluvčí Iva Kormošová.

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

Policisté celou noc zjišťovali, zda matka s dítětem nejsou hospitalizovaní v nemocnici, nejsou v jiném ubytovacím zařízení nebo někde v okolí, zatím se nic z toho nepotvrdilo. 

Do pátrání se zapojila také Horská služba ČR. „Na 20 záchranářů včetně 4 psovodů se psy pátrá od 10 hod. mezi Černou horou a Kolínskou boudou. Dvojice se pohřešuje už od 27. 12. Pokud byste měli jakékoliv informace, volejte 158,“napsala na Twitter.

V sobotu policejní mluvčí Kormošová uvedla, že po pohřešované ženě a chlapci pátrá na 8 desítek policistů, hasičů a členů horské služby. „Hlídky se pohybují v horském terénu na čtyřkolkách, šestikolkách i lyžích. Řidiči autobusů ani taxislužeb nepotvrdili přepravu dané dvojice. Od občanů přijímáme telefonáty s různými informacemi, které okamžitě prověřujeme. Bohužel ani jeden z nich nevedl k dohledání pohřešovaných,“doplnila. V neděli se do pátrací akce zapojil i vrtulník. 

Domů
Sdílet
Diskuse