Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
31. prosince 2022 v 10:36
Čas čtení 1:25

Policie stále pátrá po ženě a jejím tříletém synovi, na pomoc přiletěl i vrtulník (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie stále pátrá po ženě a jejím tříletém synovi, na pomoc přiletěl i vrtulník (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

Žena měří 165 až 170 centimetrů. Má hubenou sportovní postavu, delší hnědé a rovné vlasy a šedé oči. Její syn má světlé vlasy a kulatý obličej.

Aktualizováno 1. ledna 14:20 –⁠ Policisté v sobotu vyhlásili pátrání po čtyřicetileté Janě Kovářové a jejím 3letém synovi Adamu Czudkovi z Prahy, kteří byli naposledy viděni 27. prosince v penzionu U Sochorů v Peci pod Sněžkou, kde byli ubytovaní. Celonoční pátrání nebylo úspěšné a policisté pokračují v pátrání i v neděli. Kromě horské služby se do pátrání zapojil také vrtulník.

Článek jsme aktualizovali o vyjádření Horské služby ČR a další informace Policie ČR.

„Ve včerejších odpoledních hodinách na obvodním oddělení v Libčicích oznámil muž, že pohřešuje svou 40letou partnerku a společného 3letého syna. Tamní policisté zjistili, že měla odjet osobním vozidlem do Pece pod Sněžkou. Shodou okolností ve včerejších podvečerních hodinách zavolala na obvodní oddělení Pec pod Sněžkou majitelka jednoho z penzionů, že se u ní 25. 12. ubytovala žena s malým dítětem, která měla ten den v dopoledních hodinách ukončit pobyt. Žena, kterou naposledy viděla v úterý 27. 12. dopoledne, je však nekontaktní, pokoj je uzamčen a její vozidlo stojí před penzionem,“sdělila veškeré detaily policejní mluvčí Iva Kormošová.

3. května 2024 v 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Policisté celou noc zjišťovali, zda matka s dítětem nejsou hospitalizovaní v nemocnici, nejsou v jiném ubytovacím zařízení nebo někde v okolí, zatím se nic z toho nepotvrdilo. 

Do pátrání se zapojila také Horská služba ČR. „Na 20 záchranářů včetně 4 psovodů se psy pátrá od 10 hod. mezi Černou horou a Kolínskou boudou. Dvojice se pohřešuje už od 27. 12. Pokud byste měli jakékoliv informace, volejte 158,“napsala na Twitter.

V sobotu policejní mluvčí Kormošová uvedla, že po pohřešované ženě a chlapci pátrá na 8 desítek policistů, hasičů a členů horské služby. „Hlídky se pohybují v horském terénu na čtyřkolkách, šestikolkách i lyžích. Řidiči autobusů ani taxislužeb nepotvrdili přepravu dané dvojice. Od občanů přijímáme telefonáty s různými informacemi, které okamžitě prověřujeme. Bohužel ani jeden z nich nevedl k dohledání pohřešovaných,“doplnila. V neděli se do pátrací akce zapojil i vrtulník. 

Domů
Sdílet
Diskuse