Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková Vojtěch Vanda
25. ledna 2023 7:50
Čas čtení 0:47

Aktualizováno: Policie našla pohřešovanou čtrnáctiletou dívku z Liberecka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Aktualizováno: Policie našla pohřešovanou čtrnáctiletou dívku z Liberecka
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Liberečtí kriminalisté pátrali po čtrnáctileté dívce, ještě ve středu ji našli.

Aktualizace (15:50): Policisté dokázali pohřešovanou čtrnáctiletou Elišku P. vypátrat ještě ve středu. Informovali o tom na Twitteru„Děkujeme veřejnosti a sdělovacím prostředkům za spolupráci. Pohřešovanou se nám krátce po 14. hodině podařilo vypátrat v Liberci. Pátrání bylo ukončeno,“ napsali.

Původně se mluvilo o tom, že by dívka mohla být v ohrožení života. To se po jejím nalezení nepotvrdilo. „V současné době je v péči zdravotníků. Mimo ohrožení života,“ zdůraznili policisté.


Čtrnáctiletá Eliška P. odešla v úterý 24. ledna v 17:35 hodin z vycházky v ulici U Krematoria v Liberci a následně se nevrátila ani do do místa svého současného pobytu, ani do místa trvalého bydliště v ulici Dlouhá v obci Hora Svaté Kateřiny. Rovněž o sobě nepodala žádnou zprávu.  

Podle policie měla na sobě v době odchodu hnědou zimní bundu, černé šusťákové kalhoty, růžové zimní boty a černou zimní čepici. Eliška má špinavé blond vlasy na mikádo, je drobné postavy a měří zhruba 157 centimetrů.

„Vzhledem k tomu, že prováděné prověrky v nemocničních zařízeních, u rodinných příslušníků, na nádražích a v místech dalšího možného výskytu byly zatím neúspěšné, obracíme se s žádostí o spolupráci při jejím vypátrání na veřejnost,“uvedl ve středu ráno policejní mluvčí Vojtěch Robovský. 

Domů
Sdílet
Diskuse