Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová
27. ledna 2023 v 15:45
Čas čtení 0:56

Prezident Miloš Zeman už má odvoleno. Naznačil, že dal hlas opět Babišovi

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Prezident Miloš Zeman už má odvoleno. Naznačil, že dal hlas opět Babišovi
Zdroj: Kancelář prezidenta republiky

„K řádu a klidu mě naposledy vyzývali za normalizace,“ podotkl dosluhující prezident republiky.

Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček informoval v pátek v 15 hodin na sociálních sítích o tom, že dosluhující prezident Miloš Zeman již odvolil v Lánech za doprovodu manželky Ivany.

Prezident Miloš Zeman při odevzdání svého voličského hlasu ocenil, že se v Česku konají svobodné volby. „Já jsem hlavně rád, že jsou svobodné volby. Vzpomínám si, že na Letenské pláni jsem skončil svůj projev, že potřebujeme svobodné volby, a jsem rád, že jsou. Pokud jde o to, jak jsem volil, to asi víte, já jsem konzistentní a neměním své rozhodnutí v posledních 14 dnech,“ řekl Zeman poté, co odevzdal svůj hlas.

Naznačil, že stejně jako v prvním kole prezidentské volby i nyní volil Andreje Babiše (ANO). „Víte, že jsem konzervativní a neměním názory během 14 dnů,“ komentoval svoji volbu. „K řádu a klidu mě naposledy vyzývali za normalizace,“ podotkl Zeman.

25. července 2024 v 7:00 Čas čtení 5:15 Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda

Z volebního víkendu vzejde jeho nástupce, který ho po deseti letech na Pražském hradě vystřídá. Zeman ve funkci prezidenta skončí na začátku března. Na dotaz, zda již má plán, jak prezidentský úřad svému nástupci předá, řekl, že takový plán zatím není a je na to dostatek času během února.

Redakce Refresher News sleduje dění během prvního dne finále prezidentských voleb v článku živě. Sleduj jej, aby ti neunikly žádné aktuální informace.
Domů
Sdílet
Diskuse