Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
10. února 2023 11:05
Čas čtení 0:58

Herec z filmu Tanec s vlky Nathan Chasing Horse čelí obvinění ze sexuálního zneužívání

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Herec z filmu Tanec s vlky Nathan Chasing Horse čelí obvinění ze sexuálního zneužívání
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc./propagační materiál

Nathan Chasing Horse byl obviněn z osmi trestných činů včetně sexuálního napadení, obchodování s lidmi a zneužívání dětí.

Herec z filmu Tanec s vlky Nathan Chasing Horse byl obviněn ze sexuálního zneužívání. Federální obvinění přišlo jen pár dní poté, co Chasing Horse stanul před soudem v Nevadě, kde byl obviněn z osmi trestných činů včetně sexuálního napadení, obchodování s lidmi a zneužívání dětí, informují BuzzFeed News a New York Post

10. února 2023 7:20 Čas čtení 0:47 Pražští policisté zastřelili muže, který je ohrožoval sekerou Pražští policisté zastřelili muže, který je ohrožoval sekerou

Federální prokuratura obvinila Chasing Horse ve středu, a to ze dvou případů sexuálního zneužívání dětí, k nimž mělo dojít v letech 2015 a 2016. Herec byl mimo jiné také obviněn z jednoho případu držení materiálů o sexuálním zneužívání dětí z počátku letošního roku.

Tvrdil, že dokáže komunikovat s vyššími silami 

Chasing Horse měl podle žaloby natáčet sexuální útoky na děti a na několika videích, které kriminalisté našli v jeho počítači, sexuálně zneužíval nezletilé osoby. „Zaměstnával, využíval, přemlouval, naváděl, lákal a nutil dvě nezletilé osoby, aby se zapojily do sexuálně explicitního chování. To si také natáčel,“ píše se v žalobě. 

V jednom z videí, které nyní prověřují úřady, se Chasing Horse účastní sexuálně explicitní aktivity s nezletilou ženou, jejíž věk se pohybuje v rozmezí od 10 do 15 let. Herec také vědomě přechovával knihy, časopisy, periodika, filmy, videokazety a počítačové disky, které obsahovaly dětskou pornografii. 

Chasing Horse se proslavil v roce 1990 rolí mladého člena kmene v oscarovém filmu Tanec s vlky. Podle zatykače, který získala agentura Associated Press, byl Chasing Horse označován za „svatou osobu“ a jeho stoupenci věřili, že dokáže komunikovat s vyššími silami. Právě toho měl využít k sexuálním napadením mladých dívek. 

Domů
Sdílet
Diskuse