Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
18. března 2023 15:40
Čas čtení 0:34

Fantastická Ester Ledecká má zlato! Ovládla slalom v Berchtesgadenu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Fantastická Ester Ledecká má zlato! Ovládla slalom v Berchtesgadenu
Zdroj: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Ester Ledecká dominovala a ze slalomu v Berchtesgadenu si veze zlato.

Ester Ledecká proměnila po stříbru ve slovinské Rogle svůj druhý start ve vítězství. Trojnásobná olympijská vítězka se léčila se zlomenou klíční kostí. V sobotu ale ovládla paralelní slalom v Berchtesgadenu, a připsala si tak 21. triumf ve Světovém poháru na snowboardu.

Ledecká dominovala už v kvalifikaci, kde nad soupeřkami vedla o více než jednu sekundu. Ve čtvrtfinále se postavila úřadující mistryni světa v paralelním slalomu Švýcarce Julii Zogg. Tu nakonec předčila o 19 setin. 

18. března 2023 14:00 Čas čtení 0:18 KVÍZ: Poznáš sportovní hvězdy na fotkách z dětství? KVÍZ: Poznáš sportovní hvězdy na fotkách z dětství?

Pak vyřadila svou jedinou přemožitelku z Rogly Rakušanku Sabine Schöffmann. Ve finále ji čekala domácí Ramona Theresie Hofmeister, kterou porazila o 23 setin. 

Jak informuje Česká televize, ve Světovém poháru zvítězila Ledecká poprvé od roku 2021. 

Domů
Sdílet
Diskuse