Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková
27. dubna 2023 10:29
Čas čtení 0:40

O víkendu bude až 18 stupňů, na výlet si ale vezmi pláštěnku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
O víkendu bude až 18 stupňů, na výlet si ale vezmi pláštěnku
Zdroj: Unsplash/Erik Witsoe/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav vydal předpověď počasí na následujících sedm dní. Podívej se, kdy budeš moct zase vytasit sluneční brýle.

V pátek bude v Česku pod mrakem, na východě země ale může být i polojasno. Čeká nás déšť nebo přeháňky, ojediněle i bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 12 až 16 °C.

Sluníčka se dočkáš až v sobotu odpoledne. Přes den bude oblačno až zataženo, na většině území přeháňky, ojediněle i bouřky. Odpoledne a večer pak bude od západu oblačnosti i srážek ubývat. Nejvyšší denní teploty budou 14 až 18 °C.

týdenní předpověď
Zdroj: Český hydrometeorologický ústav

V neděli bude obloha oblačná a může přijít i přeháňka. Teplota vzduchu se bude pohybovat mezi 14 až 18 °C a stejné jarní teploty vydrží až do pondělí. I na začátku příštího týdne bude zataženo až oblačno, místy déšť nebo přeháňky.

27. dubna 2023 9:34 Čas čtení 1:53 Zubařka zabila svého partnera, který ji dlouhodobě týral a ovládal. „Nařídil mi, ať ho zabiju,“ říká Zubařka zabila svého partnera, který ji dlouhodobě týral a ovládal. „Nařídil mi, ať ho zabiju,“ říká

Od úterý bude na většině území zataženo, čekat můžeme i déšť nebo přeháňky, nad 800 m srážky smíšené nebo sněhové. V závěru týdne budou srážky a oblačnost ubývat. Nejnižší noční teploty mezi 10 a 6 °C, postupně 5 až 1 °C. Nejvyšší denní teploty 12 až 16 °C, v průběhu týdne postupně 9 až 13 °C.

Zpět
Sdílet
Diskuse