Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
11. dubna 2024 6:49
Čas čtení 0:46

V Brně vyjíždí Party Šalina. Za kolik si ji můžeš pronajmout?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Brně vyjíždí Party Šalina. Za kolik si ji můžeš pronajmout?
Zdroj: Dopravní podnik města Brno / propagační materiály

Zájemci si nově mohou v Brně pronajmout speciálně upravenou Party Šalinu nebo historický vůz Šalina Café. Co vše v nich najdeš a čím jsou jedinečné?

Party Šalina navazuje na dřívější Šalina Pub fungující od roku 2013, má ovšem úplně nové vybavení. Najdeš v ní výčep, lednici, mikrovlnnou troubu, audiovizuální systém se třemi obrazovkami a reproduktory nebo i toaletu a umyvadlo.

„Party Šalinu nyní sami pronajímáme veřejnosti jako originální místo pro oslavy, firemní akce, svatby, rozlučky se svobodou a další příležitosti,“ řekl Miloš Havránek, generální ředitel Dopravního podniku města Brna.

Její kapacita je 50 osob. Cena pronájmu za hodinu začíná s řidičem a průvodčím na 4500 korunách bez DPH. Připlatit si můžeš za dodání obsluhy nebo cateringové agentury. Pronajmout si ji můžeš tady.

party šalina, tramvajparty šalina, tramvajšalina café, tramvajšalina café, tramvaj
Zobrazit galerii
(4)

Šalina Café pro pohodáře

„Za stejným účelem je možné objednat si i Šalina Café – historickou tramvaj typu 4MT z roku 1954. Náročnou opravou a doplněním vybavení jsme vyslyšeli poptávku veřejnosti o možnost využití pro tyto účely,“ pokračoval Havránek.

Její kapacita je 30 osob a cena začíná na 5000 korunách bez DPH za hodinu jízdy s řidičem a průvodčím, který hostům uvaří kávu. Zájemci si i tak ale mohou připlatit stejné služby jako právě v Party Šalině.

7. dubna 2024 13:30 Čas čtení 5:18 Miroslav pracuje čtyři roky uprostřed brněnského Cejlu. „Romové jsou nuceni pracovat načerno, bydlí kvůli tomu nedůstojně,“ říká Miroslav pracuje čtyři roky uprostřed brněnského Cejlu. „Romové jsou nuceni pracovat načerno, bydlí kvůli tomu nedůstojně,“ říká

„Věříme, že je to další cesta, jak prohlubovat vztahy s veřejností, propagovat naši činnost a městskou hromadnou dopravu obecně,“ dodal na závěr Havránek. 

Domů
Sdílet
Diskuse