Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
19. dubna 2024 15:01
Čas čtení 0:36

Potíže před začátkem MS v Praze? Hokejová reprezentace čelí viróze

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Potíže před začátkem MS v Praze? Hokejová reprezentace čelí viróze
Zdroj: Profimedia.cz

Již čtyři hráči vypadli z tréninku, další hrají dál i navzdory omezení. Trenér Rulík slibuje přísnější hygienické podmínky.

Ve čtvrtečním zápasu s Rakouskem se tak představili jiní hráči, než všichni předpokládali. Do zápasu nenastoupili David Tomášek ani Ondřej Kovařčík, ale na ledě se naopak objevil Tomáš Filippi, který měl mít pozápasové volno.

17. dubna 2024 18:18 Čas čtení 0:44 V Kongu se objevila nová mutace opičích neštovic, odborníci se bojí pandemie V Kongu se objevila nová mutace opičích neštovic, odborníci se bojí pandemie

„Určitě musíme nastavit zpřísněné hygienické podmínky. Aby každý hráč pil ze své láhve, kluci dostávali vitamíny, jsou i určité možnosti kapaček, abychom posílili imunitu,“ uvedl po utkání trenér Radim Rulík. Podle jeho slov se hráči nakazili v kabině. „Uvidíme, zda to propukne nějak více, nebo to zastavíme. S lékaři děláme vše a doufáme, že se z toho nějak vymotáme,“ dodal.

K oslabení imunity hráčů pravděpodobně přispěla i změna počasí. Hráčům se však daří rychlá rekonvalescence, zdravých je tak zatím dostatek. Reprezentaci se navíc i přes obtíže podařilo Rakousko porazit 5:1. „Není to poprvé a naposledy, že si týmy něčím takovým procházejí. Každý se bude snažit dávat pozor a věnovat se svému tělu, aby nás to neskolilo,“ řekl obránce Andrej Šustr.

Domů
Sdílet
Diskuse