Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK Ilona Hobzová
24. dubna 2024 9:35
Čas čtení 0:28

Po brutálním znásilnění dívku zabalil do pytle a shodil ze srázu. Soud ho poslal do vězení na 19 let

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Po brutálním znásilnění dívku zabalil do pytle a shodil ze srázu. Soud ho poslal do vězení na 19 let
Zdroj: Profiemedia

K 19 rokům vězení ve věznici se zvýšenou ostrahou odsoudil dnes Krajský soud v Plzni devatenáctiletého Viktora Veselovského z Ukrajiny.

Uznal ho vinným z pohlavního zneužití, znásilnění a z pokusu o vraždu patnáctileté dívky. Podle soudu loni v srpnu vylákal svou známou na procházku k řece, cestou ji spoutal, znásilnil, bodl a řízl ji do krku, pak ji svlékl, zabalil do igelitu, polil savem, shodil ze srázu a napůl zahrabal listím. Dívka předstírala, že je mrtvá, což jí zřejmě zachránilo život. Případ loni v létě v Plzni rozdmýchal napětí a protiukrajinské nálady.

24. dubna 2024 9:02 Čas čtení 0:26 Volební průzkum: V březnu by vyhrálo ANO, TOP 09 by se do sněmovny nedostala Volební průzkum: V březnu by vyhrálo ANO, TOP 09 by se do sněmovny nedostala

Veselovskému, který žije v Česku asi pět let, hrozil až výjimečný trest. Státní zástupce pro něj požadoval 18 let vězení. Veselovského obhájce navrhoval jedenáctiletý trest. Mladík přiznal pohlavní zneužití a pokus o vraždu, odmítl ale, že by dívku znásilnil. Podle jeho slov šlo pouze o sex.

Domů
Sdílet
Diskuse