Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
30. dubna 2024 17:15
Čas čtení 0:37

VIDEO: Piráti přichází s volebním sitcomem. Je to bizár, reagují lidé

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Piráti přichází s volebním sitcomem. Je to bizár, reagují lidé
Zdroj: Česká pirátská strana

Česká pirátská strana zahájila svou volební kampaň do Evropského parlamentu. Její součástí bude volební sitcom.

K sitcomu s názvem Volební lapálie rodiny Korzárových Piráti v úterý sdíleli na svých sociálních sítích trailer. „Nový sitcom, kde má rodina Korzárových úplně jasno. Akorát že vůbec,“ stojí v ukázce. 

30. dubna 2024 14:26 Čas čtení 1:13 Petr Pavel vyzval k přijetí eura. Co všechno zaznělo v proslovech ke 20 letům v EU? Petr Pavel vyzval k přijetí eura. Co všechno zaznělo v proslovech ke 20 letům v EU?

Na videu sedí v obývacím pokoji spojeném s kuchyní čtyřčlenná rodina –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ matka, otec, dcera a syn. Co bude předmětem diskusí rodinných příslušníků, se dozvíme brzy na všech sociálních sítích Pirátů.

Video se setkalo se spoustou reakcí. Matěj Hlavatý, starosta obce Tetín a člen předsednictva STAN, napsal: „Jako milovník bizáru se na to těším. Kdy bude první díl?“ Europoslanec Tomáš Zdechovský působící v KDU-ČSL zase poznamenal: „Tímhle jste mi doslova vyrazili dech.“

Na komentář Filipa Nerudy, syna lídryně kandidátky STAN do Evropského parlamentu Danuše Nerudové, v němž píše, ať strana video raději smaže, než ho uvidí více lidí, protože se hodně nepovedlo, Piráti reagovali slovy: „Díky za radu, Filipe, ale počkejte si na sitcom a pak něco hodnoťte.“

Domů
Sdílet
Diskuse