Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. října 2017 20:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž utekl z domova a 5 let žil v lese, aby nemusel zůstat se svou manželkou. Dohnala ho téměř k šílenství

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Malcolm vyřešil svou situaci elegantně i nezvykle.

Nejlepším řešením vztahových problémů je konstruktivní debata, v níž si mohou své názory vyměnit obě strany, aby dosáhly racionálního konsenzu, jenže občas to zkrátka není možné. Před více než deseti lety se o konstruktivní debatu snažil i Malcolm Applegate, který se se svou manželkou stále častěji dostával do konfliktů a nakonec to vyvrcholilo jeho nečekaným odchodem z domu.
 
Malcolm pracoval jako zahradník a své zaměstnání si nadmíru užíval, avšak postupem času mu navyšovaly úvazek a musel trávit v práci více a více času. Jemu to nevadilo, ale jeho manželka začala být nervózní a její záchvaty hněvu a snahy kontrolovat jeho život Malcolma přestaly bavit. Potají se sbalil a utekl z domu, aniž by dal komukoliv vědět, a tak následujících několik let strávil prací zahradníka, zatímco přespával v lesích.
 
Nestěžoval si a opatřil si základní potřeby na přežití společně se stanem, takže jeho život nebyl úplně katastrofální. Po čase však natrefil na kolegu bezdomovce, který mu doporučil organizaci Emmaus Greenwich, která vlastní ubytovací zařízení pro lidi bez domova. Malcolm tam zajel, prošel pohovorem a dodnes tam spokojeně bydlí, zatímco jezdí autem po Londýně, rozváží balíky a pomáhá lidem v nouzi i procházkami, na kterých sbírá peníze. Se svou manželkou od svého útěku nekomunikoval, ale našel si cestu zpět ke své sestře, a tak momentálně žije nejšťastnější život, jaký kdy měl.


Domů
Sdílet
Diskuse