Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2017 18:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž chtěl jen masáž, ale masérka se naráz svlékla a začala ho ohmatávat. Nahlásil ji proto na policii

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na obyčejné masáži to může vypadat všelijak.

I obyčejná sportovní masáž se dokáže rychle proměnit v katastrofu. Mladý Josh Burbridge z města Tonbridge se po dlouhé noci plné alkoholu potřeboval uvolnit, a tak obětoval celých 35 liber za 45minutovou masáž, jenže po jejím skončení musel zajet přímo na policii a nahlásit masérku. Josh si spokojeně lehl na masážní stůl a čekal, co se bude dít, protože masérka postupně přecházela z jeho hrudi směrem dolů a po příjezdu do oblasti genitálií nezaváhala a rovnou se Joshe zeptala, zda si přeje masáž i tam.

On to však pochopil nesprávné a myslel si, že bude následovat profesionální masáž stehen, kterou by si velmi rád užil, avšak masérka si naopak začala hrát s jeho genitáliemi, po čemž byl zaskočen a nevěděl, jak má zareagovat. Joshovi se zdálo, jakoby měla masérka s masírováním mužských genitálií dlouhodobé zkušenosti, protože se s rukama pohybovala mimořádně sebevědomě, ale vůbec ho to neokouzlilo a nakonec ji požádal, aby masáž ukončila. Naneštěstí pro něj, za masáž genitálií si pak masérka vyptala dalších 40 liber navíc a Josh se omluvil, že si půjde peníze vybrat do bankomatu. Namísto toho zašel na policii a masérku nahlásil, takže momentálně bude probíhat vyšetřování a nezbedná masérka si možná příště rozmyslí, do čeho se pustí.


Domů
Sdílet
Diskuse