Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. prosince 2017 16:20
Čas čtení 0:00
Radka T.

V českém pořadu Prostřeno se řeší skandál. Soutěžícím se udělalo po jídle zle, v krvi jim našli THC

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Soutěžícím bylo po jídle špatně, v podivném koření prý musely být přimíchané drogy.

Televizní pořady, kterých se účastní účinkující „z lidu, umí být někdy pořádně kontroverzní. To je případ i tuzemské gastronomické show Prostřeno. Česká média díky ní aktuálně žijí skandálem, o který se měl postarat účinkující Pavel.

Pavel chtěl své protihráče odrovnat exotickým jídlem. Česká média ho totiž označují za cestovatele a dobrodruha. Ten však do jídla přidal podivné koření, prý od etiopské babičky, načež se soutěžícím udělalo špatně a musela je odvézt záchranka. Skandál však spočívá hlavně v tom, že v krvi jim našli THC. Tvrdí to soutěžící Jiří.

„Já o ničem nevím, nic jsem vám do toho nepřisypal. Nejsem si toho vědom, bránil se Pavel. Mezi natáčením se však musela udělat několikatýdenní pauza, aby se soutěžící mohli dát do pořádku. A zatímco jedna soutěžící Pavlovi nevěří, jinou příhoda o neznámé babičce z Etiopie, která prý měla do koření drogy přisypat, pobavila.

Domů
Sdílet
Diskuse