Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2019 20:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kluk nechtěně zabil svoji rybičku, protože se s ní chtěl pomazlit. Máma ho našla s mrtvým zvířátkem v ruce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Svoje domácí zvířátko miloval nadevše.

Čtyřletý Everett Hamlin si nešťastnou náhodou zlomil vlastní srdce, když nechtěně zabil svou rybičku. Chlapec si za několik let, co rybičku vlastnil, zvířátko oblíbil a chtěl s ním trávit veškerý volný čas.

Dal jí rovnou jméno Nemo, jelikož ho domácí zvířátko okouzlilo díky stejnojmennému filmu, ale nedávno se s ním chtěl pomazlit před spaním. Sáhl do akvária, rybku se mu zřejmě se štěstím podařilo chytit a spokojený si lehl do postele.

Naneštěstí se svým Nemem usnul v ruce, a protože nerozuměl tomu, že rybička bez vody nepřežije, vysvětlit mu to musela až máma Tori, když ho ráno přišla vzbudit. Everett byl smutný, ale situaci pochopil. Mámě slíbil, že ryby bude do ruky chytat už jen při rybaření a jinak se bude držet stranou.

Na sociálních sítích si roztomilý chlapec vysloužil desítky tisíc lajků a komentářů od lidí z celého světa. Rodiče mu už koupili několik nových rybiček a chlapec se ze své chyby poučil natolik, že další Nemové snad prožijí hezčí životy.

Domů
Sdílet
Diskuse