Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2019 15:13
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Do torty k 50. narodeninám dal niekto množstvo marihuany, 13 ľudí skončilo v nemocnici

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na konvencii fanúšikov detektorov kovov sa ľudia nevedomky najedli marihuany.

Polícia vyšetruje prípad zo stretávky ľudí, ktorý majú záľubu v detektoroch kovov. Počas tejto konvencie, kde sa nadšenci rozprávajú o rôznych výhodách, príhodách, či zaujímavostiach ohľadom detektoru, jeden účastník oslavoval svoje 50. narodeniny.

 

Do torty k 50. narodeninám dal niekto množstvo marihuany, 13 ľudí skončilo v nemocnici
Zdroj: flickr

Ako to na narodeninách už býva, nesmela chýbať torta. Tú začal oslávenec rozdávať, vtedy však nevedel, že do nej niekto pridal množstvo marihuany. Ľudia, ktorí si na torte pochutili to nevzali dobre. Podľa portálu BBC museli trinástich ľudí odviezť do nemocnice a dvoch ďalších ošetrili na mieste.

„Bolo to hrozné, ale neverím, že by nám niekto chcel ublížiť. Myslím, že to bol vtip, ktorý nevyšiel podľa plánu,“ vyjadril sa o situácii jeden zo zúčastnených.

Hovorca polície povedal, že sa celý incident vyšetruje. Tvrdí, že ľuďom, ktorí kúsok z torty zjedli, prišlo po chvíli zle, až neskôr sa zistilo, že vôbec a koľko marihuany torta obsahovala. Zatiaľ bola zatknutá 48-ročná žena.

Domů
Sdílet
Diskuse