Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2019 16:22
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Video zaznamenává, jak slovenští lupiči ukradli hodinky za 500 000 € za bílého dne

ZAJÍMAVOSTI SLOVENSKO VIDEO
Uložit Uložené

Odvaha těmto pánům nechyběla.

Včera během dne neznámí pachatelé vykradli zlatnictví nacházející se v jednom z hotelů na Hviezdoslavově náměstí v Bratislavě. Podle informací policie muži rozbili skleněné vitríny a odcizili hodinky v hodnotě přibližně 500 tisíc eur

Doporučeno
V Česku se po dálnici proháněl řidič ve formuli. Teď po něm pátrá policie V Česku se po dálnici proháněl řidič ve formuli. Teď po něm pátrá policie 12. září 2019 14:51

V ohrožení byla i prodavačka. „Podle dosavadních informací dva dosud neznámí pachatelé vešli do prostor prodejny, přičemž jeden z nich pod hrozbou použití zbraně přikázal prodavačce lehnout si na zem,“ píše policie na Facebooku. Loupež se nakonec obešla bez zranění, ochráncům zákona se ale stále nepodařilo zlodějů identifikovat. Žádají proto o pomoc i veřejnost. 

V novém příspěvku zveřejnila kromě videa i další fotografie mužů v motorkářských přilbách. „Jakékoli informace, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti nám oznamte na bezplatné číslo policie 158, osobně na kterémkoliv policejním oddělení nebo zde na Facebooku formou soukromé zprávy,“ žádá policie.

 

 

Domů
Sdílet
Diskuse