Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Domů

Prague Pride 2025

Buď informovaný, jakmile se objeví článek s tímto klíčovým slovem.
Zadej svůj e-mail a dostaneš upozornění.
Články témata
Nejnovější
Nejčtenější
„Čím víc se nás budou snažit umlčet, tím víc budeme slyšet.“ Za týden začíná pražský Pride, téma je Kde domov můj?
„Čím víc se nás budou snažit umlčet, tím víc budeme slyšet.“ Za týden začíná pražský Pride, téma je Kde domov můj?
dnes v 10:19
Už příští týden ožije Praha hrdostí a solidaritou. Patnáctý ročník Prague Pride Festivalu přinese přes 180 akcí, které propojí kulturu, lidská práva i zábavu. Letošní téma „Kde domov můj?“ Queer lidé jsou v Česku doma a zaslouží si rovnoprávnost.
Prague Pride letos poprvé startuje už v červenci. Těšit se můžeš na zhruba 200 akcí
Prague Pride letos poprvé startuje už v červenci. Těšit se můžeš na zhruba 200 akcí
1. 6. 2025 7:56
Letošní jubilejní 15. ročník Prague Pride Festivalu proběhne o týden dříve než obvykle – od 28. července do 3. srpna.
1. 6. 2025 7:56
Letošní jubilejní 15. ročník Prague Pride Festivalu proběhne o týden dříve než obvykle – od 28. července do 3. srpna.