Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová Radim Šlechta
22. července 2022 v 16:33
Čas čtení 0:32

Policie našla muže z Plzně, po kterém pátrala (Aktualizace)

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie našla muže z Plzně, po kterém pátrala (Aktualizace)
Zdroj: Policie ČR

Plzeňští kriminalisté vypátrali muže, po kterém vyhlásili pátrání.

Plzeňští kriminalisté vypátrali muže z Plzně. Našli jej v pátečních večerních hodinách. Podle policistů se pohřešovaného muže podařilo vypátrat i díky pomoci veřejnosti a médií. Policie o tom informovala na Twitteru.

22. července 2022 v 15:11 Čas čtení 0:50 Nový prezidentský průzkum: V prvním kole by vyhrál Babiš, podpora Danuše Nerudové stoupá Nový prezidentský průzkum: V prvním kole by vyhrál Babiš, podpora Danuše Nerudové stoupá

„Děkujeme médiím i veřejnosti za spolupráci při pátrání po pohřešovaném muži. Díky vaší všímavosti byl muž nalezen v jedné obci na severním Plzeňsku. Pátrání, které má šťastný konec, tedy odvoláváme,“ píše policie na Twitteru.

Muž se ztratil ve čtvrtek v odpoledních hodinách v Tachovské ulici v Plzni. Naposledy s ním mluvila jeho manželka. Od té doby muže neviděla a ani on o sobě nepodal žádnou zprávu.

Domů
Sdílet
Diskuse