Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
29. července 2022 8:48
Čas čtení 0:49

Shawn Mendes ruší turné, nepřijede ani do Prahy. Chce se soustředit na své zdraví

Kategorie:
Hudba
Uložit Uložené
Shawn Mendes ruší turné, nepřijede ani do Prahy. Chce se soustředit na své zdraví
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen, NRK P3/volně k užití

Popový zpěvák Shawn Mendes zrušil zbytek svého turné. Svým fanouškům to oznámil na Instagramu.

Popová hvězda se rozhodla zrušit turné po konzultaci s týmem zdravotníků. „Začal jsem toto turné s nadšením, že se po dlouhé pauze způsobené pandemií konečně vrátím k živému koncertování. Skutečnost je ale taková, že jsem vůbec nebyl připraven na to, jak náročné to po tak dlouhé době bude,“ napsal Mendes v prohlášení na Instagramu. Konat se tak nebude ani pražský koncert, který měl zpěvák odehrát v O2 areně 22. června 2023.

Oznámení přichází poté, co zpěvák začátkem tohoto měsíce uvedl, že ruší některé termíny turné, aby se uzdravil a postaral se o své duševní zdraví. Mendes již odehrál několik koncertů, vystoupil v kalifornském Sacramentu a také ve městech po celé Kanadě.

„Bylo mi stále jasnější, že potřebuji čas, abych se uzemnil a vrátil se silnější. Láme mi to srdce, ale slibuji, že se vrátím,“ napsal. Dodal, že koncerty snad přeloží, poděkoval fanouškům za podporu a vzkázal jim, že zrušení koncertů neznamená, že přestane tvořit novou hudbu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Kanadský umělec je ohledně svého duševního zdraví vůči svým fanouškům transparentní. V dubnu například zveřejnil na Twitteru screenshot svých poznámek na mobilním telefonu, kde měl napsané, že se často „cítí, jako by buď létal, nebo se topil“, píše CNN.

Domů
Sdílet
Diskuse