Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
31. července 2022 14:30
Čas čtení 0:30

AKTUÁLNE: Alexander Slafkovský získal na MS vo vodnom slalome v Augsburgu striebornú medailu

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Striebro získal už po štvrtýkrát.

Ako informuje Sportnet, 39-ročný slovenský reprezentant vo vodnom slalome Alexander Slafkovský získal na MS vo vodnom slalome v Augsburgu striebornú medailu. Druhé miesto sa mu podarilo vybojovať v disciplíne C1.

Prvenstvo získal Sideris Tasiadis. Rýchlejší bol len o 1,18 sekundy a nebyť trestných bodov pre Slafkovského, Slovák by zvíťazil a stal by sa majstrom sveta. Bronzová medaila putovala do rúk Franzovi Antonovi. 

Alexander Slafkovský
Zdroj: TASR/Pavol Zachar


Síce Slafkovský už uvažoval o ukončení kariéry, v rozhovore pre RTVS dojatý povedal, že ešte nepatrí do starého železa. Jeho výkon v Nemecku to jasne potvrdzuje.

Skvelé umiestnenie, no smolu zároveň, mal v disciplíne C1 aj kajakár Matej Beňuš. Ten síce bol chvíľu na treťom mieste, Anton bol nakoniec predsa len rýchlejší a tak Slovákovi vyfúkol medailu. Beňuš podľa vlastných slov až príliš riskoval, čo sa mu tentoraz nevyplatilo.

Domů
Sdílet
Diskuse