Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Patočková
4. srpna 2022 17:32
Čas čtení 0:31

Joker 2: Folie à Deux má datum premiéry

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Joker 2: Folie à Deux má datum premiéry
Zdroj: Warner Bros. US

Herec Joaquin Phoenix byl pro pokračování filmu od samého začátku. Dle neověřených informací se studio chystá za jeho návrat zaplatit neuvěřitelných 20 milionů dolarů, což je oproti prvnímu filmu obrovský nárůst.

Společnost Warner Bros. oznámila, že pokračování filmu Joker režiséra Todda Phillipse bude mít premiéru 4. října 2024 – přesně pět let od premiéry prvního snímku. Informoval o tom server Deadline.

Joaquin Phoenix, který si za roli Jokera vysloužil oscarovou sošku, byl pro pokračování filmu od samého začátku. Dle neověřených informací se studio chystá za návrat herce zaplatit neuvěřitelných 20 milionů dolarů, uvádí Variety. To je oproti 4,5 milionu za předchozí film obrovský nárůst.

8. června 2022 8:24 Čas čtení 0:39 Joker 2 oficiálně potvrzen. Joaquin Phoenix si už s cigaretou v ústech čte scénář Joker 2 oficiálně potvrzen. Joaquin Phoenix si už s cigaretou v ústech čte scénář

Co se týče Harley Quinn, ohledně role, kterou v současné době v DC vesmíru ztvárňuje Margot Robbie, se mluví o novém obsazení v podobě zpěvačky a herečky Lady Gagy. Její obsazení ale zatím nebylo oficiálně potvrzeno.

Scénáře a režie se opět ujme Todd Phillips, jehož spoluautorem na scénáři bude Scott Silver. Žádní další členové tvůrčího ani produkčního týmu zatím nejsou známi.

4. srpna 2022 14:00 Čas čtení 6:22 Marilyn Monroe byla suverénní hvězda i křehká žena. O její smrti se dodnes spekuluje Marilyn Monroe byla suverénní hvězda i křehká žena. O její smrti se dodnes spekuluje
Anketa:
Těšíš se na druhý díl Jokera?
Okamžitě si píšu datum do kalendáříčku!
Možná se i půjdu podívat do kina.
Počkám si, až to bude v televizi nebo na internetu.
Nezajímá mě to.
Okamžitě si píšu datum do kalendáříčku!
59 %
Možná se i půjdu podívat do kina.
18 %
Počkám si, až to bude v televizi nebo na internetu.
9 %
Nezajímá mě to.
14 %
Domů
Sdílet
Diskuse