Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
5. srpna 2022 12:00
Čas čtení 0:50

Fanoušci Lady Gagy slaví. Zpěvačka potvrdila obsazení do Jokera 2

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Fanoušci Lady Gagy slaví. Zpěvačka potvrdila obsazení do Jokera 2
Zdroj: Getty Images/Emma McIntyre

Lady Gaga oficiálně potvrdila své obsazení ve filmu Joker: Folie à Deux.

Již v červnu se podle serveru Independent začaly objevovat informace, že po boku Joaquina Phoenixe bude ve filmu, který má být muzikálem, stát právě Gaga. Skutečnost ve čtvrtek americká popová zpěvačka a herečka potvrdila na Twitteru sdílením traileru s písní Louise Armstronga Cheek to Cheek v pozadí.

Zatím ale není jasné, kterou postavu ztvární. Zatím zároveň nejsou známy žádné podrobnosti o ději Jokera 2. Jeho podtitul Folie à Deux ovšem odkazuje na psychiatrické onemocnění, kdy dva lidé trpí stejnou poruchou najednou. To vedlo ke spekulacím, že se v pokračování objeví Harley Quinn – což je možná role, které se zhostí právě Lady Gaga, spekuluje portál IGN.

Fanoušci mají ze zprávy velkou radost. „NEMŮŽU UVĚŘIT, ŽE JE TO SKUTEČNÉ,“ napsal například jeden z nich na Twitteru. „Toto bude pro Gagu tak zajímavá role. Ona DOSLOVA ovládá všestrannost, jsem si jistý, že to zvládne,“ dodal další.

4. srpna 2022 17:32 Čas čtení 0:31 Joker 2: Folie à Deux má datum premiéry Joker 2: Folie à Deux má datum premiéry

Lady Gaga je sice známá především díky své hudbě, ale má za sebou i vážné herecké výkony, včetně hlavní role ve filmu Zrodila se hvězda z roku 2018, za niž si vysloužila nominaci na Oscara za nejlepší ženský herecký výkon. Naposledy se objevila ve filmu House of Gucci režiséra Ridleyho Scotta. Nový Joker přijde do kin 4. října 2024. 

Domů
Sdílet
Diskuse