Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
8. srpna 2022 20:08
Čas čtení 1:10

Mravenci napadli brazilské spisovatelce čtečku knih. Nakoupili na Amazonu několik titulů

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Mravenci napadli brazilské spisovatelce čtečku knih. Nakoupili na Amazonu několik titulů
Zdroj: Pexels/Macro Photography

Spisovatelka si všimla, že je něco v nepořádku, když se jí nedařilo čtečku zapnout. Následně zjistila, že v ní uhnízdili mravenci.

Brazilská spisovatelka Mariana Vieira byla v šoku, když zjistila, že její čtečku knih napadly stovky mravenců. Kolonie se opravdu činila a začala na Amazonu nakupovat knihy. Informuje o tom server New York Post.

„Spisovatelce Marianě Lopes Vieiře napadli její čtečku Kindle mravenci. Nejhorší na tom bylo, že hmyz kupoval pomocí jejího účtu na Amazonu knihy z digitální čtečky,“napsal server TecMundo.

Spisovatelka si všimla, že je něco v nepořádku, když se jí nedařilo čtečku zapnout. Nefunkčnost přisuzovala zanesenému portu, a tak do něj foukla. V tu chvíli se ven vyřítila horda malých bílých mravenců. S celou situací se svěřila kamarádce, která následně příběh sdílela na Twitteru.

„Moje kamarádka prochází velmi neobvyklou situací: její Kindle napadli mravenci. Udělali si hnízdo v malé díře v nabíječce. Ale to není to nejhorší... nejhorší je, že si mravenci KUPUJÍ knihy. Neví, co má dělat,“napsala. Příspěvek si vysloužil přes 75 000 lajků a několik rad. Jeden z uživatelů spisovatelce poradil, aby dala čtečku do mrazáku.

Oběť mravenčí invaze dostala e-mail s blahopřáním k nákupu klasického sci-fi titulu od Isaaca Asimova s názvem Roboti a říše či knihy od brazilského autora Eduarda Giannettiho s názvem Prsten Gyges: Etická fantazie.

„Nákup na jedno kliknutí jsem vypnula. Možná si tituly, které mi mravenci vybrali, přečtu,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse