Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
12. srpna 2022 17:21
Čas čtení 0:51

Spotify ti najde ideální dovolenou podle toho, co posloucháš

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Spotify ti najde ideální dovolenou podle toho, co posloucháš
Zdroj: Unsplash/S Migaj/volně k použití

Streamovací platforma Spotify se spojila s aerolinkou easyJet a na základě tvého playlistu ti vybere dovolenou na míru.

Po oblíbeném ročním ohlédnutí za tím, co posloucháš, přichází Spotify s dalším zábavným konceptem Listen & Book. Ten vznikl ve spolupráci s aerolinkou easyJet a na základě tvého playlistu ti vybere, která evropská destinace se pro tebe hodí nejvíce. Jsi fanouškem indie rocku? Vyraz na Tenerife! Upřednostňuješ uvolněné letní techno beaty? Pak je tvojí ideální destinací Mallorca.

11. srpna 2022 22:18 Čas čtení 1:14 Jamie Campbell Bower ze Stranger Things vydal novou skladbu: Říká, že je pán podsvětí a miluje tmu Jamie Campbell Bower ze Stranger Things vydal novou skladbu: Říká, že je pán podsvětí a miluje tmu

Abys zjistil, kam na dovolenou tě Spotify pošle, nepotřebuješ stahovat žádné aplikace. Stačí navštívit webovky projektu Listen & Book, přihlásit se pod svým uživatelským jménem, jež používáš na streamovací platformě, a je to. Pak už jen stačí vybrat, která ze tří navrhovaných destinací je tvému srdci nejbližší, a můžeš začít balit kufry.

Listen & Book tě po odsouhlasení cílové země přesměruje na easyJet, kde si ihned můžeš zakoupit letenky. Aerolinka si od spojení se Spotify slibuje, že potenciální zákazníci třeba vyrazí i na místa, která by je za normálních okolností nenapadlo navštívit.

A aby toho nebylo málo, Spotify ti podle tvého hudebního vkusu a cílové destinace sestaví i správný dovolenkový playlist plný skladeb, které ještě neznáš. Objev novou hudbu a vytvoř si vzpomínky, na něž jen tak nezapomeneš. 

 
Pokud nejsi zrovna letecký typ, koukni na naše tipy na cestování nočním vlakem.

Anketa:
Kam se toužíš ještě někdy v životě podívat?
Po Evropě.
Do Afriky.
Chci do Asie.
Na jeden z amerických kontinentů.
Austrálie nebo Oceánie.
Láká mě jeden z pólů.
Maximálně tak projet ČR, na daleké cesty moc nejsem.
Po Evropě.
37 %
Do Afriky.
5 %
Chci do Asie.
15 %
Na jeden z amerických kontinentů.
32 %
Austrálie nebo Oceánie.
7 %
Láká mě jeden z pólů.
1 %
Maximálně tak projet ČR, na daleké cesty moc nejsem.
3 %
Domů
Sdílet
Diskuse