Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2022 22:18
Čas čtení 1:14
Daniel Mikolášik

Jamie Campbell Bower ze Stranger Things vydal novou skladbu: Říká, že je pán podsvětí a miluje tmu

Jamie Campbell Bower ze Stranger Things vydal novou skladbu: Říká, že je pán podsvětí a miluje tmu
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI STRANGER THINGS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Představitel záporáka Vecny Jamie Campbell Bower se v klipu prochází po opuštěném hřbitově a zpívá v kapli s biblí, na které je obrácený kříž.

Jamie Campbell Bower není jen talentovaný herec ze čtvrté série úspěšného seriálu Stranger Things z produkce Netflixu, kde se představil jako hlavní záporák Vecna. Diváky překvapil i svým hrozivým barytonem, který využívá i při zpěvu. Své fanoušky dnes potěšil novou skladbou s názvem I Am.

Britský herec se tentokrát v country ztvárnění ve stylu Johnnyho Cashe ukázal ve videoklipu se satanistickými prvky a temnou atmosférou. Prochází se v něm po opuštěném hřbitově či zpívá v opuštěné kapli s biblí, na které je obrácen kříž. „Miluji smutek a temnotu,“ říká v rozhovoru pro Vulture.

Není to ovšem jeho hudební premiéra. Od roku 2015 hrál v britské punk/post-hardcorové kapele Counterfeit, která se však rozpadla v roce 2020 kvůli pandemii koronaviru. Nyní se rozhodl pro sólo kariéru pod značkou Jamie Bower. Píseň I Am prý napsal z pohledu pana podsvětí a videoklip s jeho představou skutečně koresponduje.

Nedávno se mimo jiné přiznal i k několikaleté závislosti na drogách. Ta ho prý dostala až do psychiatrické léčebny. Dnes je už ale všechno jinak. Herec ze Stranger Things totiž oslavil svých sedm a půl roku abstinence tweetem, ve kterém se podělil o svých předchozích problémech.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

„Před dvanácti a půl lety jsem byl aktivně závislý. Ubližoval jsem sobě, ale i svému okolí, které jsem nejvíc miloval. Bylo to tak špatné, že jsem nakonec skončil v psychiatrické léčebně. Teď už jsem sedm a půl roku čistý a střízlivý,“ napsal. „Ve svém životě jsem udělal mnoho chyb, ale každý den je příležitostí začít znovu. Odčiň své chyby a pracuj,“ dodal.

Zpět
Sdílet
Diskuse