Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR Eduard Starkbauer
20. srpna 2022 9:51
Čas čtení 0:44

Polský premiér podpořil finskou kolegyni v kauze videa z večírku: Má na to právo, její země vstoupí do NATO

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Polský premiér podpořil finskou kolegyni v kauze videa z večírku: Má na to právo, její země vstoupí do NATO
Zdroj: Flickr/Kancelaria Premiera/volně k užití

Premiérka Finska již absolvovala drogové testy.

Polský premiér Mateusz Morawiecki podpořil finskou premiérku Sannu Marin, informuje TASR. Prý měla dobrý důvod jít do společnosti a slavit, protože její země vstupuje do NATO. Reagoval na kritiku, které finská premiérka čelí ve své vlasti poté, co na veřejnost pronikla videa z bujaré zábavy na večírku.

19. srpna 2022 18:03 Čas čtení 0:31 Finská premiérka absolvovala test na drogy poté, co čelila kritice kvůli videu z večírku Finská premiérka absolvovala test na drogy poté, co čelila kritice kvůli videu z večírku

Když dostal Mateusz Morawiecki na tiskové konferenci otázku o chování finské premiérky, odpověděl: „Premiérka má důvod být šťastná, protože Finsko vstupuje do NATO. (...) Takže pokud premiérka Finska při této příležitosti vypila o trochu více finlandie, a proto i tancovala, není na tom nic hrozného.“

Podpisové protokoly o vstupu Finska i Švédska do NATO podepsalo již všech třicet členských zemí Severoatlantické aliance.

Videa Marin, bavící se s finskými influencery a umělci, začala kolovat na sociálních sítích tento týden. Později je zveřejnila i média ve Finsku a v zahraničí.

Sanna Marin už stihla oznámit, že absolvovala test na drogy. Premiérka důrazně prohlásila, že nikdy neužívala nelegální drogy. Sobotní noc podle ní nijak nenarušila její schopnost vykonávat oficiální povinnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse