Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
23. srpna 2022 6:47
Čas čtení 1:29

Harry Styles přemýšlí nad založením rodiny. Je prvním umělcem na titulce všech světových vydání Rolling Stone

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Harry Styles si od magazínu vysloužil titul nejžádanějšího muže světa.

Zpěvák Harry Styles se stal prvním umělcem, který se objeví na všech titulních stránkách populárního magazínu Rolling Stone. Umělec se bude z titulní stránky usmívat na čtenáře od Spojených států amerických až po Jižní Koreu, napsal na svém Instagramu kreativní ředitel magazínu Joe Hutchinson.

Harry Styles poskytl magazínu velký profilový rozhovor, ve kterém jej Rolling Stone označil za nejžádanějšího muže světa.

16. července 2022 13:30 Čas čtení 5:11 Harry Styles poprvé v Praze: Řev fanoušků přehlušil první skladby. Charismatickému zpěvákovi ležela O2 arena u nohou (Reportáž) Harry Styles poprvé v Praze: Řev fanoušků přehlušil první skladby. Charismatickému zpěvákovi ležela O2 arena u nohou (Reportáž)

Zpěvák v posledních měsících absolvoval koncertní turné po Evropě, ale od vystoupení si podle vlastních slov potřebuje odpočinout, protože toho na něj bylo příliš mnoho. Momentálně se prý nejvíc těší, jak si doma lehne a podívá se na oblíbenou reality show Love Island.


„Myslím si, že každý včetně mě zažívá vlastní objevování své sexuality a snaží se s ní vyrovnat,“ říká v rozhovoru. Zpěvák se zamýšlí nad tím, jak mu sláva narušila soukromý život, protože pokaždé, když se s někým objevil na veřejnosti, měli lidé okamžitě pocit, že s tímto člověkem randí.

„Někteří lidé říkají, že jsem se na veřejnosti ukazoval jen se ženami, ale já si nemyslím, že jsem se na veřejnosti ukazoval s kýmkoli. Pokud tě někdo s někým vyfotí, neznamená to, že ses s tím člověkem rozhodl mít vztah, o kterém ví veřejnost,“ vysvětluje. Zpěvák se rád ukazuje v oděvech, které smazávají hranice mezi zažitými genderovými stereotypy.

17. července 2022 16:10 Čas čtení 3:48 Móda z koncertu Harryho Stylese: Fanoušci oblékli výrazné barvy, boa a nejvíce se těšili na song Matilda Móda z koncertu Harryho Stylese: Fanoušci oblékli výrazné barvy, boa a nejvíce se těšili na song Matilda

Při rozhovoru mu asistovala přítelkyně Olivia Wilde, podle které si Harry dokázal vybudovat akceptující komunitu „hluboce milujících lidí“. Wilde mezi jeho fanoušky nevidí výraznou negativní energii, protože podle ní samotný Harry neprodukuje a nezveřejňuje nic, co by mělo negativní podtón.

Styles v rozhovoru konstatuje, že v poslední době přemýšlel nad založením rodiny a vychováváním dětí. „Pokud budu mít v jistém bodě děti, budu je vést k tomu, aby byly samy sebou a nebály se být zranitelné a sdílely své pocity,“ řekl Harry.

Zpěvák také prozradil, že v uplynulých letech pravidelně navštěvoval psychologa minimálně jednou týdně, protože může-li se starat o své tělo, proč by se stejně nemohl starat i o svou mysl.

Domů
Sdílet
Diskuse