Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
28. srpna 2022 8:23
Čas čtení 1:08

Tiktokerka Praguemug ti poradí, kam v Praze na rande, za kulturou, a ukáže ti zajímavé podniky, které možná neznáš

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Tiktokerka Praguemug ti poradí, kam v Praze na rande, za kulturou, a ukáže ti zajímavé podniky, které možná neznáš
Zdroj: Unsplash/Raul Cacho Oses/k volnému užití

Olga, které patří tiktokový účet Praguemug, pro tebe sbírá tipy na zajímavá místa, výstavy i podniky v Praze.

V Praze najdeš tisíce nejrůznějších podniků. Některé jsou profláklejší, jiné zase méně známé a s objevováním nových míst ti pomůže tiktokerka Praguemug. Ta na svém profilu sdílí tipy, kam vyrazit na rande, dobrou večeři nebo kam za kulturou. 

11. srpna 2022 13:00 Čas čtení 5:02 Analýza: Shopaholicadel se stala celebritou TikToku. Vděčí za to algoritmům i odpůrcům Analýza: Shopaholicadel se stala celebritou TikToku. Vděčí za to algoritmům i odpůrcům

Olga původně pochází z Ruska a svůj profil na TikToku si založila teprve v listopadu roku 2020. Jako cizinka moc dobře chápe, že vyznat se v Praze není jednoduché, a právě proto (a také kvůli své lásce ke kávě) začala na sociální síti sdílet tipy, kam vyrazit na kafe nebo který neobvyklý podnik navštívit s kamarády. Její profil očividně baví a Olgu k dnešnímu dni sleduje více než 2 a půl tisíce followerů.

Pokud se chystáš na rande a rád bys vyrazil na nějaké zajímavé místo, u Olgy si rozhodně vybereš. Jedním z jejích posledních tipů bylo letní autokino Strahov, kam můžeš vyrazit ve svém vlastním autě. Prostory kina jsou velmi hezké, najdeš v nich i bar, příjemné posezení nebo menší knihovnu. 

@praguemug Follow me for me date ifeas in Prague #fyp#prague#praguetoday♬ august - Taylor Swift

Jsi fanouškem výhledů na celé město? Pak tě potěší tipy na střechu Radosti nebo bar, který se nachází přímo na střeše Máje na Národní třídě. Dej si chutný drink, poslechni si příjemnou lounge hudbu a měj Prahu jako na dlani.

Jak jsme již zmiňovali, Olga je velkou milovnicí kávy. Na jejím profilu proto najdeš i tipy, kam vyrazit na nejlepší kávu v Praze, které francouzské pekařství je nejlepší nebo kam zajít s přáteli na víno.

@praguemug The best dessert in Prague are definitely in Cafe Milleme ❤️ #prague#fyp♬ As The World Caves In (LiamFawell Remix) - liamfawell
Domů
Sdílet
Diskuse