Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
6. září 2022 8:33
Čas čtení 1:02

Seriál Prsteny moci se stal nejsledovanější premiérou na Amazonu. Během 24 hodin jej vidělo 25 milionů diváků

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Seriál Prsteny moci se stal nejsledovanější premiérou na Amazonu. Během 24 hodin jej vidělo 25 milionů diváků
Zdroj: Amazon Studios/volně k použití

Seriál vidělo během 24 hodin 25 milionů diváků z celého světa. Podle statistik Amazonu však nelze s přesností říct, zda všichni viděli obě epizody celé.

V září měl na streamovací platformě Amazon Prime Video premiéru nový seriál Prsteny moci, a ačkoli recenze na něj nejsou úplně pozitivní, Amazon slaví úspěch. Seriál Prsteny moci se stal nejsledovanější premiérou na Amazonu a během prvních 24 hodin jej vidělo na 25 milionů diváků z celého světa, píše NME.

3. září 2022 9:56 Čas čtení 0:55 Diváci dávají seriálu Prsteny moci negativní hodnocení kvůli diverzitě. Amazon Prime zastavil recenze Diváci dávají seriálu Prsteny moci negativní hodnocení kvůli diverzitě. Amazon Prime zastavil recenze

Nový seriál Prsteny moci, který předchází ději legendárního Pána prstenů, se na Amazon Prime Video stal nejsledovanější premiérou v historii. Poté, co byly 2. září na platformě uvedeny první dva díly snímku, je během 24 hodin zhlédlo na 25 milionů diváků z celého světa. 

„Tento milník je pro nás velkým úspěchem. Je příznačné, že nás k němu dovedly Tolkienovy příběhy, které patří k nejpopulárnějším příběhům všech dob a které mnozí považují za skutečný původ žánru fantasy,“ řekla ředitelka Amazon Studios Jennifer Salke. „Jsem nesmírně vděčná Tolkienově pozůstalosti a našim showrunnerům J. D. Paynovi a Patricku McKayovi, výkonné producentce Lindsey Weber, hercům a štábu za jejich neúnavnou spolupráci a bezmeznou tvůrčí energii. A právě desítky milionů sledujících fanoušků – zjevně stejně zapálených do Středozemě jako my – jsou skutečným měřítkem našeho úspěchu,“ dodala. 

Anketa:
Viděl*a si už Prsteny moci?
Jojo.
Ne, ale chystám se na to.
Ne, díky.
Jojo.
44 %
Ne, ale chystám se na to.
44 %
Ne, díky.
13 %

Premiéra byla, co se počtu diváků týče, velmi úspěšná, avšak společnost neuvádí informaci, zda všech 25 milionů diváků sledovalo premiéru dvou epizod až do konce.

Minulý měsíc podobný úspěch slavilo také HBO, které na své platformě zveřejnilo prequel Hry o trůny Rod draka. Ten vidělo 9,986 milionu diváků. 

Domů
Sdílet
Diskuse