Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
27. září 2022 15:51
Čas čtení 0:33

Muž z Měšic zastřelil svou manželku i děti. Pak zbraň obrátil proti sobě

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Muž z Měšic zastřelil svou manželku i děti. Pak zbraň obrátil proti sobě
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Policie přinesla nová zjištění k nálezu čtyř mrtvých lidí v rodinném domě.

Jak jsme tě již informovali, v pondělí krátce po 13. hodině přijala policie na lince 158 oznámení týkající se obav o život jedné rodiny z Měšic v okrese Praha-východ. Poté, co policisté a hasiči vstoupili do rodinného domu, nalezli čtyři osoby bez známek života.

Nařízená soudní pitva následně prokázala, že všechny osoby zemřely na střelná poranění, uvádí policisté v prohlášení.

27. září 2022 11:00 Čas čtení 5:15 Dětství v prostředí plném drog, násilí i prostituce. Toto jsou celebrity, které vyrůstaly v chudobě Dětství v prostředí plném drog, násilí i prostituce. Toto jsou celebrity, které vyrůstaly v chudobě

Třiačtyřicetiletý otec podle policie postupně zastřelil dvě nezletilé děti a svou 39letou manželku. Následně svou legálně drženou zbraň obrátil proti sobě. „Podle prvotních šetření byly motivem vraždy partnerské neshody,“ uvedla policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Domů
Sdílet
Diskuse