Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Radim Šlechta
3. října 2022 14:20
Čas čtení 0:30

Pavel Fischer potvrdil kandidaturu na prezidenta. Oficiálně ji oznámí v říjnu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Pavel Fischer potvrdil kandidaturu na prezidenta. Oficiálně ji oznámí v říjnu
Zdroj: Pavel Fischer/propagační materiál

Pavel Fischer se podruhé pokusí dostat na Hrad. Minule byl na třetím místě.

Pavel Fischer je připravený kandidovat na prezidenta. Magazínu Refresher to potvrdil jeho asistent David Šimek. Senátor oznámí kandidaturu v průběhu října.

Pavel Fischer zopakuje pokus dostat se do funkce nejvyššího ústavního činitele. Ucházet se bude o podpisy senátorů. Pokud jich sežene alespoň deset, bude se moci ucházet o Hrad. Další možností je sehnat podpisy 50 tisíc občanů nebo dvaceti poslanců. Svou kandidaturu doposud oznámil Hynek Blaško, Marek Hilšer, Karel Diviš, Karel Janeček, Danuše Nerudová, Petr Pavel, Josef Skála, Josef Středula, Tomáš Březina, Tomáš Zima, Alena Vitásková a Ivo Mareš.

Podle srpnového průzkumu agentury Median by Fischera volilo 6,5 % lidí. Co se ale volebního potenciálu týče, dostal by 21 %. Pavel Fischer se v minulých volbách v roce 2018 umístil na třetím místě s celkovým počtem 526 694 hlasů. 

Domů
Sdílet
Diskuse