Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
5. října 2022 15:23
Čas čtení 0:39

Autobus 164 v Praze 17 vláčel ženu ve dveřích. Policisté hledají svědky

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Autobus 164 v Praze 17 vláčel ženu ve dveřích. Policisté hledají svědky
Zdroj: Ilustračná fotografia: TASR/Jaroslav Novák

V případě informací volej linku 158.

Policie hledá očité svědky dopravní nehody. Autobus v Praze 17 měl několik metrů táhnout ženu přivřenou ve dveřích. Ta následně spadla a vážně se zranila. Policisté žádají pomoc od ostatních cestujících. Pokud máš o nehodě informace, kontaktuj linku 158. Policisté o případu informují na svých stránkách.

„Policisté z oddělení dopravních nehod vyšetřují událost, která se stala včera 4. října kolem 13:38 hodin v Makovského ulici v Praze 17. Na zastávce Sídliště Řepy ve směru do centra řidič autobusu č. 164 přivřel do zadních dveří chodkyni a následně se rozjel. Vůz táhl ženu uvězněnou ve dveřích přibližně pět metrů, než zastavil a ona spadla na vozovku. Pádem došlo k vážnému zranění, které si vyžádalo odvoz do nemocnice,“ popsal nehodu mluvčí Jan Rybanský.

V autobuse cestovalo společně s poškozenou několik osob. Ty ale z místa odešly ještě před příjezdem policistů. Právě od nich by policie ráda vyslechla svědectví. Výpovědi by mohly objasnit, jak k celé události došlo. Pokud víš, co se na místě stalo, kontaktuj linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse