Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
6. října 2022 8:51
Čas čtení 1:00

Alec Baldwin se dohodl s rodinou zastřelené kameramanky. Natáčení snímku bude pokračovat

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Alec Baldwin se dohodl s rodinou zastřelené kameramanky. Natáčení snímku bude pokračovat
Zdroj: Getty Images for National Geographic/Mark Sagliocco

Podrobnosti o vyrovnání nejsou známy.

Herec Alec Baldwin a rodina kameramanky Halyny Hutchins, kterou usmrtil Baldwinův výstřel při natáčení filmu Rust, se dohodli. Přesné podmínky vyrovnání nebyly zveřejněny. Žaloba na herce ale bude stažena a natáčení filmu bude pokračovat od ledna příštího roku. Informovalo o tom BBC.

Všechny strany věří, že smrt byla nehoda

Výkonným producentem filmu se stane vdovec Matthew Hutchins, který původně na produkci filmu podal žalobu za porušení průmyslových standardů. Ve svém prohlášení po dosáhnutí dohody ale uvedl, že do pokračování natáčení se zapojí všichni původní hlavní herci. Je to podle něj způsob, jak vzdát hold práci jeho zemřelé manželky. „Nechci se zapojovat do obviňování nebo připisovat někomu vinu. Všichni věříme, že Halynina smrt byla hrozná nehoda,“uvedl Hutchins.

Baldwin zveřejnil svou reakci v prohlášení na Instagramu: „S potěšením vám dnes oznamujeme urovnání občanskoprávního sporu podaného jménem rodiny kameramanky Halyny Hutchins. Během tohoto obtížného procesu se všichni drželi přání udělat to, co je nejlepší pro Halynina syna. Jsme vděčni všem, kteří přispěli k vyřešení této tragické a bolestné situace.“

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Pokračovat v natáčení bude i režisér Joel Souza, který byl při střelbě rovněž zraněný. Ten uvedl, že se bude plně věnovat uctění odkazu Hutchins. „Ač je to hořkosladké, těší mě, že nyní dokončíme to, co jsme s Halynou začali,“ doplnil. 

31. srpna 2023 10:52 Čas čtení 1:41 Na legionellu zemřelo v Polsku již 16 lidí. Nemoc se vyskytuje v důležitém vojenském uzlu na hranicích s Ukrajinou Na legionellu zemřelo v Polsku již 16 lidí. Nemoc se vyskytuje v důležitém vojenském uzlu na hranicích s Ukrajinou

Alec Baldwin během natáčení filmu Rust nechtěně zastřelil kameramanku Halynu Hutchins a postřelil režiséra Joela Souzu loni v říjnu. Herec trval na tom, že za střelbu odpovědnost nenese a že spoušť zbraně nestiskl. Závěry vyšetřování FBI ale tvrdily opak. 

Domů
Sdílet
Diskuse