Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
9. října 2022 18:00
Čas čtení 0:30

Barbora Krejčíková porazila světovou jedničku a slaví další titul

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Barbora Krejčíková porazila světovou jedničku a slaví další titul
Zdroj: Profimedia

Barbora Krejčíková porazila Igu Swiatek po třech setech 5:7, 7:6, 6:3.

Česká tenistka Barbora Krejčíková ovládla nedělní finále turnaje v Ostravě, ve kterém porazila světovou jedničku Igu Swiatek z Polska. O vítězce se rozhodovalo až ve třetím setu. Krejčíková v zápase předvedla senzační obrat.

První set Krejčíková prohrála 5:7, v druhém setu zvítězila 7:6 (tiebreak 7:4) a třetí set rozhodla poměrem 6:4.

Pro Krejčíkovou, která je dvojnásobnou vítězkou loňského Roland Garros, se jedná o druhý singlový titul (pátý celkově) z okruhu WTA. První titul v singlu si připsala teprve minulý týden na turnaji v Tallinnu. Náš rozhovor s Barborou Krejčíkovou si přečti zde.

13. dubna 2022 7:00 Čas čtení 7:44 Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc

V neděli úřadovala i Kateřina Siniaková. Ta společně s Francouzkou Kristinou Mladenovic získala titul ve čtyřhře na turnaji v Monastiru. Tenistky ve finále porazily japonsko-americkou dvojici Miju Kato a Angelu Kulikov poměrem 6:2 a 6:0.

Domů
Sdílet
Diskuse