Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
13. října 2022 8:03
Čas čtení 0:49

AKTUÁLNĚ: Střelec z Bratislavy je mrtvý, vypátrala ho policie

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Policie vypátrala pachatele dnes ráno.

Slovenská policie na Facebooku informuje, že střelce, který vraždil na ulici Zámecká, už vypátrala. Našli ho mrtvého. „Můžeme uklidnit veřejnost, že další útok střelce ze Zámecké ulice v Bratislavě jí nehrozí. Dnes ráno policie střelce vypátrala. Mrtvého. Aktuálně probíhají procesní úkony, bližší informace vám poskytneme, jakmile to bude možné,“ píše policie.

Ke střelbě v centru Bratislavy došlo ve středu po 19:00. Na místě zemřeli dva muži. Zraněna byla jedna žena, kterou převezli do jedné z bratislavských nemocnic. Pachatel z místa činu uprchl. Policie po něm intenzivně pátrala, využila při tom i psovody, člun či vrtulník. Případ vyšetřuje Národní kriminální agentura.

Svoboda a solidarita: Stáváme se zemí, kde se lidé budou bát svobodně žít

Jako první se z politických stran vyjádřila opoziční SaS, která potenciální útok na LGBTI+ komunitu odsoudila. „Včera večer jsme zřejmě byli svědky toho, jak se nenávist z internetu může přelít do reality. Útok na známý podnik, kde se setkávala LGBTI komunita, nezničil jen dva životy, ale mnohem více.“

22. března 2024 14:00 Čas čtení 3:29 Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou? Slovenské prezidentské volby jsou za rohem. Kdo nahradí Zuzanu Čaputovou?

„O Slovensku se ještě dlouho bude psát jako o zemi, kde nenávist obrátila zbraň proti LGBTI komunitě. Co je ale horší, stáváme se zemí, kde se budou bát lidé svobodně žít své životy, aby je o ně někdo se zbraní v ruce nepřipravil,“ dodává SaS.

Domů
Sdílet
Diskuse