Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
24. října 2022 10:53
Čas čtení 0:48

T-Mobile měl masivní výpadek, nefungoval internet ani volání

Kategorie:
News
Uložit Uložené
T-Mobile měl masivní výpadek, nefungoval internet ani volání
Zdroj: Getty Images/Drew Angerer

Žádný internet, volání ani SMS. Zákazníci společnosti T-Mobile zůstali v pondělí ráno odstřiženi od světa.

Mobilní operátor T-Mobile měl v pondělí ráno masivní výpadek. Zákazníci si stěžovali na to, že nefunguje internet, telefon ani posílání SMS. Příčina výpadku nebyla během dopoledne známa, nicméně pracovníci společnosti kolem půl jedenácté uvedli na Twitteru, že se situace začíná vracet k normálu.

12. října 2022 12:30 Čas čtení 4:15 Nákupní poradce: 5 nejlepších chytrých telefonů na českém trhu do 6 000 korun Nákupní poradce: 5 nejlepších chytrých telefonů na českém trhu do 6 000 korun

Dle komunikace společnosti se zákazníky se jednalo o rozsáhlý výpadek po celé republice s nejasnou příčinou. Lidé si začali stěžovat na nefunkčnost připojení se k síti zhruba před 9. hodinou. Pracovníci T-Mobilu neměli bližší informace, dokola opakovali jedinou větu: „Kolegové ale intenzivně pracují na tom, aby to dali co nejdříve zase do pořádku.“

Změna nastala kolem 10:15. „Od části zákazníků už nám ale chodí zprávy, že je to u nich v pořádku, takže věřím, že to tak bude brzo i u vás,“ reagovala podpora na sociální síti. Na Instagramu, Facebooku ani webu T-Mobilu se však o výpadku neinformovalo, na což někteří zákazníci upozorňovali.

I přes ujišťování, že se síť vrací do normálu, se však i po půl jedenácté objevovaly nové stížnosti na nefunkčnost sítě. Zákazníci psali z Prahy, Brna i Hradce Králové. Příčina tak zatím stále není známa.

Domů
Sdílet
Diskuse