Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
26. října 2022 17:20
Čas čtení 0:56

VIDEO: Pražští policisté našli u řidiče velké množství drog, včetně 4 kil tablet

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Pražští policisté našli u řidiče velké množství drog, včetně 4 kil tablet
Zdroj: Policie ČR

Vozidlo bylo zastaveno v rámci běžné silniční kontroly.

Pražští policisté v neděli v rámci běžné silniční kontroly zastavili řidiče, který se choval nervózně a nebyl schopen poskládat souvislé věty. Během prohlídky vozidla pak policisté našli více než třicet gramů pervitinu, sedmdesát gramů marihuany a čtyři kila tablet k výrobě metamfetaminu. Řidiči nyní hrozí až pět let za mřížemi, informuje Policie ČR.

7. září 2022 6:00 Čas čtení 5:40 Extáze, pervitin, heroin, tabák i alkohol. V protidrogovém vlaku Revolution Train se ocitneš tváří v tvář realitě (Reportáž) Extáze, pervitin, heroin, tabák i alkohol. V protidrogovém vlaku Revolution Train se ocitneš tváří v tvář realitě (Reportáž)

„V neděli krátce po půlnoci si policisté z pohotovostní motorizované jednotky v Novopacké ulici povšimli černého vozidla Golf, které se rozhodli zastavit a zkontrolovat. Při silniční kontrole se řidič choval nervózně a nebyl schopný poskládat souvislé věty. Policisté řidiče vyzvali k podrobení se dechové zkoušce a testu na drogy, které oba odmítl,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policisté následně zjistili, že řidičské oprávnění muže je blokováno a za volantem nemá co dělat. Na dotaz, zda v autě veze nějaké drogy, řidič odpověděl, že má v kufru nějakou marihuanu. Hlídka v jeho vozidle ovšem našla mnohem víc. Více než třicet gramů pervitinu, sedmdesát gramů marihuany a čtyři kila tablet, které se používají k výrobě metamfetaminu. 

Případu se ujali kriminalisté z oddělení drogové problematiky Prahy 3. S osmačtyřicetiletým řidičem bylo zahájeno trestní stíhání a hrozí mu až pět let za mřížemi. 

Domů
Sdílet
Diskuse