Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
30. října 2022 10:22
Čas čtení 0:37

Spolek Milion chvilek dnes pořádá demonstraci Česko proti strachu

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Spolek kvůli dnešní akci v Praze vyjednal s Českými drahami navýšení spojů do Prahy.

Spolek Milion chvilek pro demokracii, který je známý mimo jiné kvůli svým aktivitám směřujícím proti bývalému premiérovi Andreji Babišovi (ANO), dnes pořádá další veřejné shromáždění. Jde o akci Společně proti strachu, která proběhne v Praze na Václavském náměstí a má podpořit lidi v dnešní nelehké době. Organizátoři tvrdí, že nejde o vyjadřování sympatií vládě. 

30. října 2022 16:02 Čas čtení 1:19 V Praze demonstrují desetitisíce lidí. Olena Zelenská poděkovala Česku za podporu Ukrajiny (Aktualizováno) V Praze demonstrují desetitisíce lidí. Olena Zelenská poděkovala Česku za podporu Ukrajiny (Aktualizováno)
Jeden z protestů proti vládě Andreje Babiše v roce 2019.
Jeden z protestů proti vládě Andreje Babiše v roce 2019. Zdroj: Milion chvilek pro demokracii

„Pojďme společně čelit strachu a přenést do společnosti vědomí, že se postavíme za demokracii, za Ukrajinu a krizi překonáme. Pojďme načerpat pozitivní energii a naději,“ uvádí spolek na svých stránkách. Spolek kvůli dnešní akci v Praze, o kterou má podle události na Facebooku zájem asi 20 tisíc lidí, vyjednal s Českými drahami navýšení spojů do Prahy. 

„Vzpomeňte, jak jste se cítili na velkých akcích, kde jsme společně stáli za demokracií už mnohokrát. Pojďme ten pocit zažít znovu. V každém z vás je síla podpořit demokracii. V každém z vás je naděje, že všechno dobře dopadne,“ dodávají organizátoři k dnešnímu setkání, které začne od 16:00 hodin.

Zpět
Sdílet
Diskuse