Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
18. listopadu 2022 12:05
Čas čtení 0:47

Luxusní dům Ivany Trump v New Yorku je na prodej. Podívej se, jak to vypadá uvnitř

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Luxusní dům Ivany Trump v New Yorku je na prodej. Podívej se, jak to vypadá uvnitř
Zdroj: Modlin Group/propagační materiál

Dům se nachází mezi Pátou a Madisonskou třídou a prodává se za 26,5 milionu dolarů (v přepočtu zhruba 623 milionů Kč).

Čtyři měsíce po úmrtí česko-americké podnikatelky Ivany Trump byl její dům v New Yorku nabídnut k prodeji, píše Insider. Jedná se o tzv. „townhouse“ (městský dům) o přibližné rozloze 811 metrů čtverečních, který se nachází v centru města New York na Manhattanu.

Dům má šest podlaží, pět ložnic a pět koupelen. Je plný honosných dekorací – včetně nábytku s leopardím vzorem, růžové mramorové podlahy a pozlaceného obložení. Spolu s velkolepým zakřiveným schodištěm mohou majitelé využívat i výtah. V domě se taktéž nachází zábavní místnost vyzdobená smaragdovými tapetami, kterou Trump v minulosti popsala jako „jak by žil Ludvík XVI., kdyby měl peníze“. Veškerý výtěžek z prodeje pozůstalosti je určen pro Ivaniny tři děti: Donalda Trumpa mladšího, Erica a Ivanku. 

ivana trumpivana trumpivana trumpivana trump
Zobrazit galerii
(9)

Podle deníku The Wallstreet Journal Ivana Trump nemovitost koupila v roce 1992 po rozvodu s bývalým prezidentem USA Donaldem Trumpem. Předtím dům sloužil jako zubařská ordinace a byl dlouhých dvanáct let zcela prázdný.

16. července 2022 8:36 Čas čtení 0:53 Ivana Trump zemřela na následky pádu ze schodů, potvrdila pitva Ivana Trump zemřela na následky pádu ze schodů, potvrdila pitva

Úspěšná podnikatelka a rodačka ze Zlína zesnula v 73 letech. Newyorský soudní lékař podle serveru People potvrdil, že zemřela na následky pádu ze schodů ve svém domě, při kterém utrpěla tupá zranění trupu. Na místě byla prohlášena za mrtvou a její smrt byla označena za nešťastnou náhodu.

Domů
Sdílet
Diskuse